Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Zonneproducten gevoelige huid

saar-vandegaer No Comments

Zonneproducten gevoelige huid

Saar Vandegaer No Comments

Toen ik tijdens mijn puberteit last kreeg van puistjes en roodheden, leerde ik voor het eerst Avène kennen. Bij huidproblemen, of wanneer mijn routine uit balans is grijp ik daar altijd opnieuw naar. Om de één of andere reden was ik niet zo heel bekend met hun gamma zonnebescherming. Ik probeerde tot hiertoe enkel hun getinte SPF.

Ik neem op dit moment Isotretinoïne om hormonale acne te bestrijden. Hierdoor en ook door mijn gevoelige huid is een hoge beschermingsfactuur uiterst belangrijk. Factor 50 smeren elke dag en dat meermaals per dag ook wanneer ik de zon niet zie. Ik gebruik sowieso al elke ochtend een dagcrème met SPF. Maar dat is niet voldoende. Ik smeer dus meermaals per dag opnieuw factor 50. Zo een klein flesje zit standaard in mijn handtas. Al ontdekte ik binnen het gamma de SPF 50+ stick voor gevoelige zones. Dat vind ik ideaal voor gebruik op de neus, voorhoofd en jukbeenderen. Dat legt even een echte film bovenop.

Verliefd op deze tas die bij de producten van Avene zit

Fluide Sport 50+

Na een workout of na een intensieve wandeling of inspanning in de zon, was ik toch wat ongerust dat mijn zonnebescherming nog weinig effect had. Kort gezegd een beschermende zonnecrème die resistent is tegen water en zweet. Dat kwam ook goed van pas tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk. De zonnecrème is een combinatie van het thermaal water van Avène, antioxiderend complex ( pretocoferyl en thialidine) en 4 zonnefilters. De lichte textuur zorgt ervoor dat deze, ondanks dat het een crème en geen spray is, toch heel makkelijk aanbrengt.

Thermaal water

Vaak hoor ik dat men niet weet waarvoor je dit allemaal kan gebruiken. Ik gebruik dit water eigenlijk meestal als vaste stap in de reiniging. Om mijn reinigingsmelk mee te vermengen of om mijn make-up ermee te verwijderen. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel verfrissend product. Ik neem deze vaak mee op pad voor make-up workshops en visagie want is het ideale middel om mijn sponsjes te bevochtigen. En jij, voor wat gebruik jij de thermale water spray zoal?

De producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!