Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Zonneproducten: Germaine de Capuccini

saar-vandegaer 2 Comments

Zonneproducten: Germaine de Capuccini

Saar Vandegaer 2 Comments

Er is niets wat ons meer goedgezinder kan maken dan de zon. De vitamine D straalt zo door onze bloedbaan en we bruisen van energie. Het vakantiegevoel borrelt naar boven. Toch is echter de huidbescherming een absolute must. De pigmentvlekken sinds mijn zwangerschappen zijn sterk aanwezig. Ik sta vol sproetjes bij de minste zonnestraal en probeer me dus heel goed te beschermen.

Germaine de Capuccini lanceerde een heel fijne zonnelijn ‘Golden Caresse’ deze zomer. Een doeltreffende manier om onze huid te beschermen en te voeden deze zomer.

Ik krijg zelf vaak de opmerking dat ik maar een ‘bleekscheetje’ ben. Evenzeer wel eentje met slechts weinig rimpels. Ok ok, de expressielijntjes zijn wel aanwezig. Maar de grootste oorzaak van huidveroudering is wel de zon. De producten van de Golden Caresse lijn zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitsnorm. Ze beschermen voor 90% tegen schadelijke UVA stralen. Dit kan dankzij hun chemische en fysische filters. Een bescherming tegen zonnestralen en een filter in een eigenlijk. De producten voor het gelaat bevatten specifiek een anti age & spot repair sun technology (anti aging, anti pigmentatie en antioxiderende werking).Mijn absolute musthaves in zonnebescherming!

zonnecrème

Bijkomend heb je de producten die het JEJU water bevatten. Dit zuiverende lava water heeft een cosmetische waarde. Deze wordt binnen de Golden Caresse lijn verwerkt in 3 verschillende varianten:

 • Blue Active water: eerder een verfrissende nevel die je pré zon kan gebruiken. Hydrateert maar stimuleert de bruine kleur. In de zon voorkomt deze schade door de zon. Nadien kan je deze nog regelmatig gebruiken om ervoor te zorgen dat je mooie bruine kleurtje langer mooi blijft. 
 • Blue Protective Water en Oil: beschermt tegen UVB en UVA stralen. Voorkomt uitdroging door chloor en zout. Deze bevat ook SPF 30. 
 • Oil Bronze:  Een olie die naast een beschermende werking ook extra voedend zal optreden. Een beschermende sluier met een zomerse geur. Abrikozen-en wortelolie gemengd met een melaninboost. Deze bevat een SPF20.
 • Moisturizing Sun Milk: Dit is mijn persoonlijke favoriet. Een zonnecrème met een hoge factor, 50, die je voor het ganse gezin kan gebruiken. Deze kan ik ook op mijn gezicht smeren zonder dat het mij puistjes zal bezorgen. Hoe graag de oil bronze ook wil gebruiken. Dat wordt al snel te vet voor mij persoonlijk. De moisturizing sun milk bevat ook de handige anti-sand technology. Ideaal om mee te nemen naar het strand dus. 
 • Moisturizing Sun Milk SPF 15: Deze zonnemelk werkt handiger aan het einde van de zomer. Deze smeer ik zelf op bewolkte dagen omdat de bescherming niet hoog genoeg is. Eerder een factor dus voor wanneer je normaal zelfs geen zonnecrème zou smeren. Maar dan smeer ik zelf nog. Ook al zie ik de zon niet, ze is er wel. 
Blue active water

Moisturizing Sun Milk SPF 15: €46,80//200ml

Moisturizing Sun Milk SPF 50: € 82,20 //300ml

Oil Bronze SPF 20: €66//200ml

Blue Protective Water: €55,20 // 200ml

Blue Active Water: €41,70//200ml

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Beauty Treasures juli 25, 2019 at 9:10 pm

  Ik vind die blauwe en gele flesjes er wel leuk uitzien!

  • Saar Vandegaer augustus 27, 2019 at 3:34 pm

   De gele variant ruikt ook heel lekker. Ik heb vaak last van drogere benen dus ideaal zo een olie.

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!