Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Zondag zoals zondag moet zijn

saar-vandegaer 1 Comment

Zondag zoals zondag moet zijn

Saar Vandegaer 1 Comment

Daar was ze dan die langverwachte zon! De temperatuur mocht dan nog tegen het vriespunt hangen. Vandaag stond er bitter weinig op onze agenda en hoewel ik een druk bezet weekend wel kan waarderen keek ik zo uit naar een zondag niksen.

Zoals elke zondagmorgen ga ik een uurtje naar de hondenschool met Bernard, maar dat is voor mij ontspanning. Ivonne zag wel meteen dat ik na dat uurtje stijfbevroren was en kwam op mijn schoot zitten om wat te fletsen of te knuffelen bij thuiskomst. Dat is voor mij een moment van intens genieten. Eén van de kleine dingetjes waar ik me aan kan verwarmen. Na een drukke week samen op zondag een gezelschapsspel spelen. De kinderen onze 100% volle aandacht geven.

Me-time met een sheetmask

Door op tijd aan de dag te beginnen kan er ook wat me-time bij. Vanmiddag even ontspannen met een sheetmask in een warm badje gevuld met wat Lush badschuim. Lushi-licious! 

Ik probeerde trouwens het bubblesheetmask van GLAMGLOW. Zo grappig om te zijn hoe dat na een minuutje al begint te werken. Het is een soort diep reinigend masker dat groene thee en aminozuur bevat. Deze laatste zorgt voor een mooie “glow”. Hoe dan ook had ik weer wat last van onzuiverheden de laatste week dus ik dacht dat een diepe reiniging wel eens kon helpen. Een soort bubbelbad voor je gezicht. Gijs zijn reactie toen hij de badkamer binnen kwam was hi-la-risch. Oh mama, wat is dat op uw gezicht! Een baard?! Moet jij je dan scheren?

Masker meteen na aanbrengen.
Maskertje na 60 seconden.
Lush – roos bad

En jullie? Wat doen jullie het liefst op zondag?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • […] Lush Bubble Bar “Front teeth” […]

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!