Zomergeuren: Daisy Love by Marc Jacobs

Er zijn enkele parfums waarvan ik een kleine verzameling heb opgebouwd en eentje ervan is “Daisy” van Marc Jacobs. De flesjes uit mijn collectie staan samen mooi op de kast als een boeketje Daisies.

Daisy Love

Zoals elk jaar bracht ook dit jaar Marc Jacobs een geurig zusje uit genaamd “Daisy Love”. De Daisy geuren zijn heel vrouwelijke geuren. In tegenstelling tot hun typische bloemige geur is dit eerder een verfijnde zomerse geur met een tipje musk. Dat maakt de geur niet perse zwaar maar wel zwaarder waardoor deze beter blijft nazinderen ook al is het een eau de toilette. Elk jaar ben ik zo benieuwd naar hun nieuwe typische zomergeur. Wat we op zijn minst kunnen zeggen van de Daisy geur is dat deze heel tijdloos is. Ik vind dat trouwens een geurtje dat je niet enkel in de zomer hoeft te dragen, maar heel het jaar door kan dragen. Geen te zware geur, bloemig en toch met dat tikkeltje extra.

De “Love” geur zelf

Marc Jacobs Daisy Love is de 4de geur op rij. Gecreëerd door meester parfumeur Alberto Morillas. In tegenstelling tot de typische bloemige Daisy geuren verplaatst deze Love ons van de groene velden naar de stranden. Het toont de reflectie van de zon op de oceaan. De elegantie straalt er zo door. Het is duidelijk een statement geur vandaar dat de dop ook niet bestaat uit een bosje Daisies maar eerder een enorm grote Daisy geur op een ronde fles. Heel elegant en vrouwelijk. Ik zou zeggen: “Welkom in mijn Daisy-collectie”.

Daisy Love

Noten:

Daisy en madeliefjes
 • Topnoten: Gekristalisseerde gele bosbraam
 • Hartnoten: Daisy bloemblaadjes
 • Basisnoten: Kasjmier, drijfhout

De geuren van Marc Jacobs zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde parfumerieën.
Eau de toilette 30ml € 56,90
Eau de toilette 50ml € 75,50
Eau de toilette 100ml € 105,90

 

 

2 Comments

 1. Gaëlle | BestKidEver.be

  juni 11, 2018 at 8:07 am

  Ik ruik het bijna door mijn scherm! 🙂 De verpakking oogt al super!

  1. Saar Vandegaer

   juni 11, 2018 at 8:08 am

   Ja die staat echt leuk op de kast 😉. Supergeurtje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!