Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet zomaar een fotodagboek // September

saar-vandegaer 2 Comments

Niet zomaar een fotodagboek // September

Saar Vandegaer 2 Comments

De maand september ligt al een dikke week achter ons. Tijd voor een terugblik! We bijten de spits af met onze eerste schooldag. De ene al wat enthousiaster dan de ander. Geen nazomer deze keer maar toch al een vrij frisse ochtend.

1 september

Gijs en zijn opa (mijn schoonvader), ze lijken zo fel op mekaar. Samen tractors en vrachtwagens tekenen. Ik blijf dat altijd fascinerend vinden om te zien. Ik ken dat zelf niet een ‘opa’, heb de mijne nooit gekend maar mijn kindjes groeien wel op in een warm nest, dat kan ik wel zeggen. Van zo een foto’s word ik soms wat sentimenteel en een tikkeltje emotioneel.

 

 

Gijs en opa

Elke maand spreken we met een groepje vriendinnen af. De moeders mogen dan nog eens een paar uurtjes buiten. We gingen eten in een gezellig Italiaans restaurantje ‘Rossi’ in Leuven. Mijn truitje was assorti met het tafelkleed.

Na al maanden hetzelfde coiffure was het eens tijd voor wat anders. Ik ging nog eens voor een froufrou.  Oordeel zelf maar zou ik zeggen!

September is ook de start van een nieuw blogseizoen met allerhande leuke events. Deze foto werd genomen tijdens het ‘Remington’ event in Antwerpen. Ik sta op de foto met beautybloggers Steffi, Griet & Nathalie. Een heel fijn event waar we goed in de watten werden gelegd.

Soms zijn we ’s morgens al eens enkele minuten te vroeg klaar en dan neem ik vaak nog enkele foto’s van de kindjes. Ik vind het altijd zo koddig om te zien hoe Ivonne haar grote broer achterna loopt.

Op een maandag ging ik nog eens shoppen in Maastricht…. Ik kocht dit rokje uiteindelijk niet. En daar ben ik wel blij om al vond ik het model wel heel leuk.

De herfstlook van Germaine de Cappuccini is helemaal mijn ding. Heel natuurlijk en makkelijk op te bouwen. Mijn topfavoriet is de mascara en het bronzer-blush palette. De ideale combinatie op mijn bleek velleke.

Steffi’s yupcakes zien er heerlijk uit en dat waren ze ook. Tijdens een zondagse brunch met Griet gingen we de kleine Alexia nog wat vertroetelen. Heerlijk en altijd zo gezellig!

In Tienen opende de 3L buurtkantine. En guess what, wie mij op Instagram volgt, heeft er ongetwijfeld al foto’s van zien passeren. Ik vind het concept geweldig. ‘Healthy’ lunch en superlekker koffies of lattes met een stukje homemade cake of taart. Lisa weet dat ik fan ben. Als ik mij een weekje niet laat zien, dan scheelt er wat.

Afspreken met een vriendin zonder het te weten van mekaar dezelfde schoenen hebben en ze ook aandoen. Zalig toch!

Dit waren denk ik de leukste herinneringen van september. Benieuwd wat oktober voor ons in petto heeft.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Griet oktober 22, 2017 at 4:41 pm

  Naar de 3L buurtkantine moet je mij en Steffi precies ook eens meenemen 😉 Fijn overzicht!

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!