Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet zomaar een fotodagboek // juni

saar-vandegaer 5 Comments

Niet zomaar een fotodagboek // juni

Saar Vandegaer 5 Comments

Oepsie, een beetje in vertraging maar hierbij nog een overzicht van mijn leukste foto’s van de maand juni. Door de vakantie was dit wat in de vergeetboek beland.

Fotoverslag

Ik heb echt vaak last van droge voeten en vooral in de zomer. Ik ging dus eens voor een pedicure met paraffine. Ik kan je zeggen boy oh boy, mijn voetjes waren nog nooit zo zacht. Zalig!

Events

Samen met Steffi en Griet ging ik naar een event in Brussel. Hier werden de nieuwigheden van La Roche Posay, Vichy & Roger et Gallet voor gesteld. Mijn review over de beautybooster van Vichy, kan je hier vinden. De zonneproducten heb ik intussen ook al uitvoerig kunnen testen op vakantie. Door de UV-screening test van La Roche Posay kon ik al even de impact zien van het gebruik van zonnecrème. Sindsdien heb ik altijd een klein flesje bij me. Smeren is de boodschap!

healthy fruit
Vichy
Vichy
Roger et Gallet
UV screening

De dag erna ging ik samen met Lies naar de beautydays van Oona. Ik ben heel benieuwd naar de bodymist van Kruidvat. Intussen ben ik de oogcrème van Comfort Zone al even aan het gebruiken en die vind ik heel erg fijn. Vooral zo een fris gevoel in de ochtend. Ik ben meteen wakker.

Lies van Diesellove
Kruidvat bodymist
Delbôve
Comfort Zone

Holiday

Onze vakantie zit er al even op en het uitgebreide fotoverslag vind je hier. Deze 3 foto’s wou ik toch nog eens delen gewoon omdat ze het allemaal zo leuk samenvatten. We hebben het daar echt goed gehad die week en duidelijk genoten. De hond van de buren was onze beste vriend ♥.

Schattige Bernard
Foto zonder filter, net voor het onweer
Een blik op Chambonas

 

Spelen

Deze zomer heeft Gijs echt Lego ontdekt. Onze hele verzameling werd boven gehaald en papa ging eens neuzen in zijn vroegere speelgoeddozen. Ik weet nu niet wie hier het meest enthousiast over was?

Ivonne en haar beste vriendje Oscar, heel schattig om hen samen te zien ♥.

Morres

Ik mocht voor het woonmagazine van Morres een tienerkamer inrichten. Ik ging aan de slag in de daarvoor voorziene studio. Alleen met de lampen was het even puzzelen, maar gelukkig hebben ze in een woonwinkel veel voor handen. Ik toon je alvast een glimp van het resultaat.

Morres
Morres wonen

Fun

Juni is ook de maand waarbij lieve Alexia, dochtertje van Steffi haar komst aankondigde. Zo blij om dat kleine popje eindelijk te ontmoeten ♥. Lang naar uitgekeken en het is echt een schatje.

Alexia

Ivonne heeft superfijn haar maar het grappige is dat er verschillende kleurtjes in zitten. Ik vind het effect wel leuk. Mijn mama zegt dat het een georganiseerde wanorde is zo. Het speldje kocht ik trouwens ook op vakantie.

messy bun

Binnenkort komen de foto’s van juli al online want deze maand is ook al bijna om.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

5 Comments

 • Beauty Treasures juli 28, 2017 at 7:23 pm

  Ooh zo lief dat je Alexia vermeldt! Danku. Leuk overzicht

 • Emilie juli 28, 2017 at 7:37 pm

  Die foto van hun tweetjes blijft echt te schattig!!!!! ????

 • Femcetera juli 30, 2017 at 8:53 am

  Wat een leuk overzicht weer! De samenwerking met Morres wonen zier er super tof uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat. 🙂

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!