Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Niet zomaar een fotodagboek // juli-augustus

saar-vandegaer 6 Comments

Niet zomaar een fotodagboek // juli-augustus

Saar Vandegaer 6 Comments

Elke maand geef ik zo wat een overzichtje van mijn leukste momenten al dan niet gedeeld via sociale media. Een fotodagboek of snapshot van mijn kostbare momentjes. Dingen die ik wil koesteren, maar ook wel eens wil terugzien achteraf. Ik kan me voorstellen dat wanneer Gijs en Ivonne hiernaar terugkijken binnen 5 of 10 jaar ze ook al wel eens moeten lachen.

Tim en ik zijn dit jaar 10 jaar getrouwd en we bekeken bijgevolg heel wat foto’s van de afgelopen 10 jaar. Amai toch wel een heel groot verschil. We merken het niet, we voelen het misschien maar een beetje en toch veranderen we met de jaren. En veel momenten lijken toch nog maar een week geleden…

Juli

We gingen een paar dagen naar zee. Het 2de jaar op rij dat we dat doen, zo even naar zee en dat valt echt reuzemee. Al hadden we geluk met het weer en zeg nu zelf, dat doet veel.  Schoonzus en -broer kwamen ons een dagje vergezellen. Gijs was een beetje afwezig op de foto, maar het bouwen van zandkastelen was een dagtaak die nogal serieus genomen werd.

 

Tijdens mijn verlof ging ik een dagje naar Leuven. Als ik de kans heb, ga ik graag genieten van een lekkere latte bij Thelma. Ik kocht er trouwens ook een leuke trui met streepjes.

Thelma
Wanneer ik in Leuven ben, ga ik ook even langs bij Jani van Miss Moose. Wij  hebben samen gestudeerd. Ze heeft een heel leuk Scandinavisch winkeltje met kinderkleding en helemaal mijn ding. De kleding van Sproet & Sprout koop ik bij haar, maar deze sweater van Moon vind ik ook echt iets voor Ivonne.

Dit is ‘Maurice’, de kat van mijn schoonzus. Een vinnige kater die houdt van spelen. Hij had nog even huisarrest en omdat zijn baasjes een dagje weg waren, ben ik hem even gaan entertainen. Een echte speelvogel!

Augustus

Er stonden enkele feestjes op de planning in augustus. Het uitgelezen moment om eens enkele looks uit te proberen. De haarband is echt gebombardeerd tot één van mijn favoriete accessoires deze zomer.

Tijdens een toevallige tussenstop in de parfumerie zag ik deze Guerlain métérolies parels in promotie staan. Dat samen met mijn eigen kortingsbon haalde me over de streep om deze aan te kopen. Ik moet zeggen dat ik weinig effect opmerk van het gebruik, maar ik vind de geur wel hemels en de verpakking mag gezien worden.

Ik mocht met Gijs naar een leuk event van The Boss Baby. Het uitgelezen moment om ook nog eens wat q-time met hem door te brengen. Hij heeft er wel van genoten.

Grappige momenten zijn er ook om te delen.

De laatste woensdag vlak voor het school weer begon was het tijd voor nog eens een rustig uitstapje. Het circus was in het dorp dus het ideale moment om dat eens te gaan bekijken. Ivonne vond het geweldig en was enorm gefascineerd. Gijs vond het wel een leuk entertainment maar op het einde was het ook welletjes geweest. Ik moet zeggen dat ik het zelf een beetje amateuristisch vond overkomen. De artiesten waren een beetje jong en met de paarden had ik ook een beetje medelijden.

De belangrijkste beslissing die in augustus viel was de beslissing om ons hondje te adopteren. Ik wou dat we al 20 oktober waren. We kijken al zo uit naar zijn komst.

Ik heb ook een vraag voor jullie. Vinden jullie een fotodagboek al deze leuk om maandelijks te zien terugkomen? Kijken jullie graag eens mee achter de schermen?

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

6 Comments

 • Lize september 8, 2017 at 8:37 am

  Ik vind het wel een leuk fotodagboek en van mij mag dat elke maand terugkomen.

  • Nietzomaarsaar september 8, 2017 at 11:43 am

   Leuk om te lezen Lize!

 • Lieve september 8, 2017 at 11:30 am

  Wat zie je er geweldig uit met die rode lippenstift!! Mag ik vragen welke dat is?
  Groetjes, Lieve

  • nietzomaarsaar september 8, 2017 at 11:44 am

   Dankjewel! Op de foto droeg ik een Vice lipstick van Urban Decay 714 met eerst een rood potloodje eronder.

 • Femcetera september 13, 2017 at 3:27 pm

  Ik vind de fotodagboeken altijd super leuk om te bekijken. Zeker ( als je het zelf ook leuk vindt) blijven doen.
  Juli en augustus zagen er alvast zeer leuke maanden uit en jouw haarband staat je super goed. Ik ben ook al een tijdje op zoek naar leuke haarbandjes, want ze zijn echt wel trendy op dit moment.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!