Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Zin in de lente// tuininspiratie

saar-vandegaer No Comments

Zin in de lente// tuininspiratie

Saar Vandegaer No Comments

We hebben er even op moeten wachten maar de lente is wel duidelijk. De bomen staan in bloei en we komen meer buiten. Dan krijg ik echt zin om het terras weer sfeervol en gezellig te maken.

Planten op het terras

Helaas, ik heb geen groene vingers hoe graag ik het zou willen en toch. Een moestuintje onderhouden, het zal niks voor mij zijn. Wie mij goed kent, gaat met dit stukje heel erg lachen. Groen is zo hard nodig om een terras wat aan te kleden want hoe gezellig een loungezetel is met desnoods wat kleurrijke kussens. Toch is een extra plantje zoveel sfeervoller. Er zijn er wel enkele die ik goed in leven kan houden. De ‘zelfstandige‘ van de hoop zeg maar; wilde grassen in zo wat alle formaten en lavendel. Voor binnen blijven de vetplantjes ook goed in leven. Laten we het dus vooral makkelijk houden. In onze tuin staan ook nog wat boompjes al moet ik zeggen dat ik ze voornamelijk nu op hun mooist vind zo mooi in bloei. Het is wel duidelijk dat de sfeer en gezelligheid in onze tuin niet in de sectie planten te vinden is.

Gezellige hoekjes

We hebben een tuintafel om aan te eten, maar er is ook een zithoek. Hoe leuk is het om evenzeer buiten  verschillende hoekjes te creëren waar je gezellig kan gaan zitten. Waar er altijd sfeer is in een comfy lounge stoel. Het woonkamergevoel naar buiten doortrekken is dus de boodschap. Op die manier blijf je graag buiten ook ’s avonds. Er hangt een lichtsnoer met kleurrijke lampjes zodat we daar ook subtiel wat licht hebben. Een bijzettafeltje, wat kussens, eventueel een tapijt en een kleurrijk dekentje staan op mijn wishlist. Dat rosé-ke gaat des te beter smaken volgens mij.

Morres Wonen
 1. Max en Luuk stapelstoel stripe – €199
 2. Max en Luuk bijzettafel Lily – €279
 3. Max en Luuk stapelstoel stripe – €199
 4. Max en Luuk bijzettafel Ava – €289
 5. Serax bloempot Cage // €76,95 
 6. Max en Luuk zetel Faye // €439

Op vlak van planten, zijn er naast lavendel en wilde grassen, nog aanraders?

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

 • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
 • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
 • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
 • Coffeelover ♥️!
 • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
 • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!