Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Zin in de lente// tuininspiratie

saar-vandegaer No Comments

Zin in de lente// tuininspiratie

Saar Vandegaer No Comments

We hebben er even op moeten wachten maar de lente is wel duidelijk. De bomen staan in bloei en we komen meer buiten. Dan krijg ik echt zin om het terras weer sfeervol en gezellig te maken.

Planten op het terras

Helaas, ik heb geen groene vingers hoe graag ik het zou willen en toch. Een moestuintje onderhouden, het zal niks voor mij zijn. Wie mij goed kent, gaat met dit stukje heel erg lachen. Groen is zo hard nodig om een terras wat aan te kleden want hoe gezellig een loungezetel is met desnoods wat kleurrijke kussens. Toch is een extra plantje zoveel sfeervoller. Er zijn er wel enkele die ik goed in leven kan houden. De ‘zelfstandige‘ van de hoop zeg maar; wilde grassen in zo wat alle formaten en lavendel. Voor binnen blijven de vetplantjes ook goed in leven. Laten we het dus vooral makkelijk houden. In onze tuin staan ook nog wat boompjes al moet ik zeggen dat ik ze voornamelijk nu op hun mooist vind zo mooi in bloei. Het is wel duidelijk dat de sfeer en gezelligheid in onze tuin niet in de sectie planten te vinden is.

Gezellige hoekjes

We hebben een tuintafel om aan te eten, maar er is ook een zithoek. Hoe leuk is het om evenzeer buiten  verschillende hoekjes te creëren waar je gezellig kan gaan zitten. Waar er altijd sfeer is in een comfy lounge stoel. Het woonkamergevoel naar buiten doortrekken is dus de boodschap. Op die manier blijf je graag buiten ook ’s avonds. Er hangt een lichtsnoer met kleurrijke lampjes zodat we daar ook subtiel wat licht hebben. Een bijzettafeltje, wat kussens, eventueel een tapijt en een kleurrijk dekentje staan op mijn wishlist. Dat rosé-ke gaat des te beter smaken volgens mij.

Morres Wonen
  1. Max en Luuk stapelstoel stripe – €199
  2. Max en Luuk bijzettafel Lily – €279
  3. Max en Luuk stapelstoel stripe – €199
  4. Max en Luuk bijzettafel Ava – €289
  5. Serax bloempot Cage // €76,95 
  6. Max en Luuk zetel Faye // €439

Op vlak van planten, zijn er naast lavendel en wilde grassen, nog aanraders?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!