Mijn winterparfum met een zomers kantje

Event K&Co – Juliette has a gun
Sunny Side Up

Wat verkies je? Een streepje vrolijkheid in een fles of liever gewoon een ganse fles vol positivisme en vrolijkheid? En dat in de winter zeg je? Ja natuurlijk! Ideaal om je drukke dag mee te starten denk ik dan.

Mad madame & Not a Perfume stonden al even op mijn wishlist. Maar toen werd ik toch wel aangenaam verrast door deze nieuwkomer. Een binnenkopper van formaat als je het mij vraagt. Een parfum dat zo vernieuwend is dat je ervan gaat blozen.

Romano Ricci is de oprichter van het merk en tevens achterkleinzoon van Nina Ricci. De naam van het merk is afgeleid van de bekendste Juliette als in ‘Romeo & Juliette’. Ze staat gewapend met haar parfum, haar verleidingswapen, in de 21ste eeuw. Kenmerkend voor de geuren van dit merk is dat ze rond de roos dansen: zacht en toch doornig.

Voor dit parfum echter begon hij met de kern van sandelhout. Een houtachtige noot met crèmige tonen. Het accent ligt dan bij musk, jasmijn en kokosmelk. Een samenspel van geuren die je doet denken aan vrijheid, onbezorgdheid en alle remmen loslaten. De associatie met warme dagen en met de zon. De kleur geel was dan ook essentieel voor deze geur. De leuke en speelse illustraties is in samenwerking met de bekende illustrator ‘Jamie Cullen‘.

Ik kan alleszins vertellen dat ik het een heerlijke geur vind. Zo apart en toch zo sensueel. Ik breng mijn parfum altijd aan in mijn dressing waar deze staat in het donker. Als ik ‘s avonds kom binnen wandelen ruik ik nog steeds deze zonnige geur. Daar kan je toch alleen maar vrolijk van worden? Een geur die echt past bij de herfstzon van afgelopen week. Heerlijk!

Beschikbaar in gespecialiseerde parfum winkels.  De Belgische verkooppunten vind je hier. Ik spotte hem al bij Parfuma (online) en Fin du Jour.
50 ml: € 85
100ml: € 110

 

 

 

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!