Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Wil je deze zomer schitteren? Drink dan deze doodgewone drankjes!

saar-vandegaer 1 Comment

Wil je deze zomer schitteren? Drink dan deze doodgewone drankjes!

Saar Vandegaer 1 Comment

Nu de maanden ineens wel heel snel lijken te gaan en we de dagen kunnen afstrepen tot de zomer, beginnen we ook een beetje nerveus te worden. Zijn we wel klaar voor de zomer? Geen zorgen, dankzij deze doodgewone drankjes ben jij het stralende middelpunt op het strand!

Aangezien de terrasjes weer volop bevolkt zijn, de stranden en parkjes ook afgeladen zijn en iedereen het internet afspeurt voor een aantrekkelijke vakantie, kijken we bezorgd in de spiegel. Hoe laten we onze huid en haar glanzen als in een reclame deze zomer? Naast handige tips over voedsel, is er minder duidelijk over wat je wel en niet kan drinken. Van de volgende doodgewone drankjes blijf jij de hele zomer schitteren, terwijl je tegelijkertijd lekker kan genieten:

Rode wijn

We trappen af met het beste nieuws dat we je in aanloop naar de zomer konden geven: rode wijn is goed voor je. Er is namelijk bewezen dat rode wijn helpt tegen beschadigingen aan de huid, die worden veroorzaakt door langdurige blootstelling aan de zon. Ook zorgt een half glas per dag voor een lagere kans op huidkanker. Zie je wel dat zon en wijn een goede combinatie is!

Koffie

Misschien niet het eerste drankje waar je aan denkt als je aan stranden en terrasjes denkt, maar ook koffie is een goed drankje als het aankomt op het bestrijden van huidkanker. De echte koffie-addicts onder ons kunnen in hun handen wrijven met dit onderzoek, want er werd ontdekt dat zes koppen per dag het maximale effect geven.

Koffie

Water

Dat je, zeker in de zomer, voldoende water moet drinken om niet uit te drogen, is geen nieuws. Maar als je een stralende huid wilt, dan kan je beter de voorkeur geven aan een glas ´gemeentepils´ dan aan een frisdrankje. De suikers in frisdrank zijn namelijk heel slecht voor je huid, en juist die suikers kent water niet. Als je dus een cocktail maakt, probeer dat dan natuurlijk te doen!

Smoothies

Dit is een beetje valsspelen, want smoothies zijn natuurlijk fruit en groente gemixt tot een vloeibare substantie. Maar juist dat concept maakt dat smoothies bomvol vitamines zitten, die je huid en haar aan de stoffen helpen die het nodig heeft om optimaal te kunnen stralen.

Groene thee

Net als koffie is groene thee niet meteen een drankje om lekker aan het zwembad te drinken. Maar zeker als je wilt gaan zonnen is het een goed idee om de dag te beginnen met een kop groene thee. Dit is namelijk een geweldige opsteker voor je huid, omdat het naast de bescherming die het biedt ook huidveroudering helpt tegengaan. Als je helemaal gaat voor het optimale resultaat, kan je de groene thee zelfs direct op je huid aanbrengen.

Groene thee

Op de rode wijn na zijn de drankjes die je het meest laten stralen de drankjes zonder alcohol en suiker. Dat kan even pijn doen, want wie houdt er niet van een borrel in de zon? Geen zorgen, het een sluit het ander niet uit. En anders giet je gewoon wat druppels alcohol in je smoothie: zo blijf je mooi!

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Sofie Lambrecht juni 12, 2018 at 7:01 pm

  Hier vooral water en cola zero haha

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!