Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

What’s in my travel bag part 3//hair

saar-vandegaer 8 Comments

What’s in my travel bag part 3//hair

Saar Vandegaer 8 Comments

Intussen zijn wel alweer terug van onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Ik beloof deze week nog een beknopt verslagje met een beperkte selectie van onze leukste foto’s. In hoofdzaak deel ik dat wel maar 1 keer per maand maar de vakantie verdient wel een aparte blog, want ik denk dat het intussen al duidelijk is dat het zalig was.

Geen uren spenderen aan föhnen

Als beautyblogger ben ik ook wel met haircare bezig. Wat neem je dan zoal mee op vakantie? Het was mijne hubby die aankaartte dat ik daar toch geen uren ging spenderen in de badkamer elke morgen om mijn haar te föhnen en te steilen. Eerlijk? Hij had een punt! Een voordeel van lang haar, als het dan toch paraplu staat, dan doe ik het wel samen. Zo gezegd zo gedaan, met enkele haarverzorgingsproducten en wat haaraccessoires bleven steiltang en haardroger mooi thuis.

Dus geen heat protecting spray, maar hallo beach hair! Ik liet mijn lokken gewoon aan de lucht drogen en verzorgde ze na elke streep zon met wat van de UV-beschermende spray. Het zorgde wel voor een extra glans, maar vooral dat de highlights in mijn haar niet gaan vergelen.

Hierbij enkele foto’s van mijn haar dat aan de lucht droogde. Al dan niet met een leuk accessoire!

Haarjuweel

Ik heb wel een natuurlijke krul of slag in mijn haar. Met half opgestoken haar is dat wel mooi onder controle te houden. Opnieuw weer het voordeel van lang haar.

De hond van de buren was er altijd graag bij. We missen hem nu al.

Om mijn hoofd toch wat te beschermen tegen de felle zonnestralen droeg ik ook vaak een hoed.

 

strike a pose

In de auto onderweg naar huis. Je merkt wel dat mijn haar toch nog wat blonder werd. Let ook vooral op Ivonne die bijna aan haar mini powernap begint.

Te lang in de auto

Gaat bij jullie de steampod mee op reis?

 

Saar Vandegaer

All posts

8 Comments

 • Stephanie Decaux juni 20, 2017 at 6:55 pm

  Zeker weten dat mijn steampod meegaaat…
  Ik kan echt niet zonder ????

 • Leen Struyf juni 20, 2017 at 7:38 pm

  Geen haar op mijn hoofd (haha ;-)) dat er aan denkt om op vakantie te gaan klooien met een haardroger of stijltang 🙂 De stijltang blijft categoriek thuis, de haardroger gaat wel mee voor uitzonderlijke gevallen, maar het zijn vooral een hoop rekkertjes, spelden en hydraterende & anti-frizz producten die mee naar het Zuiden mogen.

  • Saar Vandegaer juni 21, 2017 at 2:58 pm

   Snap ik helemaal Leen! Wij moeders willen ook wel eens voor makkelijke oplossingen gaan als we met vakantie zijn. Met rekkers, speldjes en die producten komen we al een heel eind ????

 • Josine juni 20, 2017 at 7:54 pm

  Soms wel, de stijl- of krultang. Ligt er aan hoeveel bagage ik mee mag nemen. Al check ik altijd of er een föhn aanwezig is want die gaat dan zwz mee, laat alleen mijn haar drogen aan zee of zwembad, niet na douchen, zo warm! Leuke foto’s, lekker spontaan. Je hebt vast genoten! Liefs Josine

 • Mamavantweeblog juni 21, 2017 at 2:31 pm

  Nope, hier gaat niks mee op reis haha! Ook qua make up echt enkel mascara en wenkbrauwgel!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!