Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

What’s in my travel bag part 1 // lifestyle

saar-vandegaer 6 Comments

What’s in my travel bag part 1 // lifestyle

Saar Vandegaer 6 Comments

Op het moment dat deze blog online komt te staan, zijn wij met vakantie  in  Frankrijk ‘La Douce France‘ voor onze jaarlijkse vakantie met het gezin. Dit jaar zijn we voor het eerste weg met de auto. Ik heb wel wat zenuwen doorstaan voordien. Ik laat jullie in deze reeks even weten wat voor leuks wij meenemen als we reizen. Vandaag is de reisapotheek aan de beurt.

Reisapotheek

 1. muggenzalf of muggenbandjes van Parakito

Ik opteerde deze keer voor het tweede. De apotheek kon me deze bandjes wel adviseren en gezien  ik in het zuiden altijd veel last heb van muggenbeten leek het mij ook ideaal voor de kindjes. Ik laat zeker nog weten of deze effect hebben.

2. Insectenbeet roller

Na een insectenbeetje kan je de irritatie of jeuk wat verzachten door het gebruik van een roller.

3. Plakkers & ontsmetting

Altijd handig bij ongelukjes. Een kleine ontsmettingsspray werkt heel doeltreffend en efficiënt plus neemt niet veel plaats in.

4. Enterol

Ik neem altijd een middeltje mee tegen buikloop. Iets minder aangenaam natuurlijk en hopelijk hebben we het niet voor, maar beter voorkomen dan genezen. Sowieso is magere yoghurt ook een heel goed alternatief hiervoor. Enterol mogen zowel wij als de kindjes innemen dus handig.

5. Neusdruppels

Voor zowel ons als de kindjes.

6. Paracetamol of pijnstillers

Een siroop voor de kinderen (Dafalgan/Perdolan) en natuurlijk ook voor ons.

7. Zonnecrème & Aftersun

Wij gebruiken zelf de zonnecrème van Liérac. De kinderen smeren Nivea. Ivonne kreeg voor haar verjaardag deze samen met de pop Charlotte. De kinderen vinden dat geweldig zo mekaar insmeren en de pop. We hebben het ook getest met een zonnecrème voor de gevoelige huid van La Roche Posay en dat werkt ook. Als ze toch wat last krijgen van irritatie smeer ik persoonlijk toch liever die al bezorgt de geur van de Nivea mij zoveel jeugdsentiment.

De aftersun van Dermalex is ook ideaal voor hen om te gebruiken. Wij zelf gebruiken opnieuw die van Liérac. Heel fijn en hydraterend. Nieuwkomers zijn deze van La Roche Posay. Na elke zwembadbeurt smeren we ons en de kindjes met de grote tube in. Gaat ook als je huid nat is en net dan is des te belangrijker om ons goed in te smeren. Het risico op verbranden is des te groter. Heb je een hekel aan dat smeren is de spray van Vichy een echte aanrader. Tim & ik gebruikten die constant. Ons wit velletje goed beschermen tegen de sterke Franse zuiderse zon. La Roche Posay heeft nu ook speciaal voor het gelaat een anti-glimmende spray met Spf.

8. Pincet & tekentang

Deze 2 zitten ook standaard in de verzorgingskit. Opnieuw hebben we ze hopelijk niet nodig.

9. Thermometer

Dat spreekt op zich wel wat voor zichzelf geloof ik.

10. Geneesmiddel tegen reisziekte.

Gijs is nogal snel wagenziek dus geven wij bij lange afstanden vaak een kwartje van Rcalm. Dat heeft hem enorm geholpen tijdens onze lange autorit.

 

Wat nemen jullie zoal mee?

 

 

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

6 Comments

 • Rory juni 14, 2017 at 8:06 am

  Oei, ik neem veel minder mee volgens mij. Ik vind de muggenbandjes wel interessant. Maar wat zit daar precies in? Want wat als ze gaan likken of kauwen op dat bandje? Verder altijd veel zonnebrandmiddelen. Eigenlijk wissel ik ieder jaar wel van merk. Voor ons is ROC heel fijn. Voor ons dochtertje gebruiken we graag Ambre Solaire, ook Nivea en nu probeer ik Ultrasun uit. En Naïf voor de aftersun.

  • Saar Vandegaer juni 14, 2017 at 8:19 am

   Onlangs waren we op weekend en kreeg mijn zoontje bronchitis en ik had toen ook niets mee. Minder kan zeker. Die bandjes zijn heel fijn, maar pas toegelaten vanaf 3 jaar. Ze mogen inderdaad niet aan het tabletje lekken staat erop. Het zit wel goed afgeschermd in een netje maar dan nog. Ik moet zeggen dat zij geen enkele beet hebben en wij hier vol staan. Ik doe dus zelf dat bandje aan om te slapen (hihi).

 • Bjorn - Male Avenue juni 14, 2017 at 2:39 pm

  Met kindjes merk je toch op dat je de halve apotheek mee hebt hé. Leuke post Saar! Geniet er van!

  • Saar Vandegaer juni 14, 2017 at 2:41 pm

   Als je het maar weet. Dingen waar ik vroeger niet meteen aan dacht en hier is ook een apotheek.

 • Griet juni 14, 2017 at 2:57 pm

  Ik neem iets minder mee 😉 maar kan begrijpen dat je met kinderen al meteen een lijstje hebt klaarstaan. Pilletjes tegen reisziekte staat bij mij wel op nr. 1 🙂

  • Saar Vandegaer juni 14, 2017 at 2:58 pm

   Deze kan je ook eens proberen denk ik Griet of Cocculine. Werkt ook wel fijn

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!