Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

What to do? Top 10

intago No Comments

What to do? Top 10

intago No Comments

Hierbij een top 10 van dingen die je kan doen tijdens de vakantie met de kindjes.

1 Een bezoekje naar de dierentuin (Planckendael). Ik kan je verzekeren dat dit met een 3-jarige zeker een succes is. ‘Kijk mama, een baby olifant’.

2 Een bezoekje aan een binnenspeeltuin. Bij regen kan dit een leuk alternatief zijn. ‘Kids Valley’ Molenheide is een heel fijne speeltuin. Er is enorm veel te doen waardoor de kinderen hun dagje vlot door komen. Wat randanimatie zorgt voor extra actie in hun dagje. En ’s avonds gaan ze heel vlotjes mee slapen.

3 Een wandeling met de loopfiets of gewone fiets bij mooi weer. Eventueel in een bos, park of provinciaal domein.

4 Mee boodschappen doen met mama is ook altijd leuk! Naar de markt of de supermarkt, ze iets zelf laten kiezen maar dat doen we niet enkel in de vakantie. Samen een ijsje gaan eten of pannenkoek als beloning achteraf gewoon omdat het kan. We hebben tijd nu want het is vakantie.

5 Klussen in de tuin is ook hier altijd een topper. Mee helpen en doen wat wij als grote mensen doen. Hen ook een taakje geven. Al is mijn 1-jarige daar natuurlijk nog te klein voor, maar de oudste strompelt met zijn eigen kruiwagen al flink achter ons aan.

6 Knutselen: Ik kocht onlangs bij Kwantum enkele canvassen om ze te laten schilderen. Enkele gezelschapsspelen aangepast aan de leeftijd doen het ook goed. Mijn persoonlijke favoriet zijn die van HABA. Gijs is zot van hamertje klop.

7 Sportkamp: Als mama moet je natuurlijk voorbereid zijn. Van zodra je op de hoogte bent van allerhande kampjes in of buiten de gemeente moet je er snel bij zijn en hen inschrijven. Als je weer aan het werk bent en zelf dus geen verlof hebt, kan dit ook handig zijn. Er is ook zoiets als buitenschoolse opvang. Misschien kan een half dagje hier of daar wel en zitten vriendjes uit de klas daar ook zodat ze toch weer met mekaar kunnen spelen. Variatie is leuk ook voor hen.

8 Gaan spelen
Eens even informeren bij andere mama’s of vriendinnen, oma, meter, tantes of de vriendjes eens komen spelen of zij gaan spelen elders of samen naar de opvang gaan.

9 Zwemmen
Eens gaan zwemmen is ook altijd een beetje vakantie hè. Ideale oplossing ook bij minder goed weer als deze week.

10 Relax
Relax, chill het is vakantie! Uitslapen en een beetje langer opblijven is nu wel toegestaan. Ook voor ons ;-).

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!