Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

What to do? Top 10

intago No Comments

What to do? Top 10

intago No Comments

Hierbij een top 10 van dingen die je kan doen tijdens de vakantie met de kindjes.

1 Een bezoekje naar de dierentuin (Planckendael). Ik kan je verzekeren dat dit met een 3-jarige zeker een succes is. ‘Kijk mama, een baby olifant’.

2 Een bezoekje aan een binnenspeeltuin. Bij regen kan dit een leuk alternatief zijn. ‘Kids Valley’ Molenheide is een heel fijne speeltuin. Er is enorm veel te doen waardoor de kinderen hun dagje vlot door komen. Wat randanimatie zorgt voor extra actie in hun dagje. En ’s avonds gaan ze heel vlotjes mee slapen.

3 Een wandeling met de loopfiets of gewone fiets bij mooi weer. Eventueel in een bos, park of provinciaal domein.

4 Mee boodschappen doen met mama is ook altijd leuk! Naar de markt of de supermarkt, ze iets zelf laten kiezen maar dat doen we niet enkel in de vakantie. Samen een ijsje gaan eten of pannenkoek als beloning achteraf gewoon omdat het kan. We hebben tijd nu want het is vakantie.

5 Klussen in de tuin is ook hier altijd een topper. Mee helpen en doen wat wij als grote mensen doen. Hen ook een taakje geven. Al is mijn 1-jarige daar natuurlijk nog te klein voor, maar de oudste strompelt met zijn eigen kruiwagen al flink achter ons aan.

6 Knutselen: Ik kocht onlangs bij Kwantum enkele canvassen om ze te laten schilderen. Enkele gezelschapsspelen aangepast aan de leeftijd doen het ook goed. Mijn persoonlijke favoriet zijn die van HABA. Gijs is zot van hamertje klop.

7 Sportkamp: Als mama moet je natuurlijk voorbereid zijn. Van zodra je op de hoogte bent van allerhande kampjes in of buiten de gemeente moet je er snel bij zijn en hen inschrijven. Als je weer aan het werk bent en zelf dus geen verlof hebt, kan dit ook handig zijn. Er is ook zoiets als buitenschoolse opvang. Misschien kan een half dagje hier of daar wel en zitten vriendjes uit de klas daar ook zodat ze toch weer met mekaar kunnen spelen. Variatie is leuk ook voor hen.

8 Gaan spelen
Eens even informeren bij andere mama’s of vriendinnen, oma, meter, tantes of de vriendjes eens komen spelen of zij gaan spelen elders of samen naar de opvang gaan.

9 Zwemmen
Eens gaan zwemmen is ook altijd een beetje vakantie hè. Ideale oplossing ook bij minder goed weer als deze week.

10 Relax
Relax, chill het is vakantie! Uitslapen en een beetje langer opblijven is nu wel toegestaan. Ook voor ons ;-).

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!