Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

What about you #40 dagen blogger?

saar-vandegaer No Comments

What about you #40 dagen blogger?

Saar Vandegaer No Comments

Het is zover, we zitten in de helft van de uitdaging. Ik ben een actieve 40 dagen blogger. Ik ben niet alleen zeker niet. Ik las bij Babs van Zeg maar Babs  een leuk initiatief. Een soort vragenlijst zodat je de deelnemers van deze challenge wat beter kan leren kennen. Misschien wel tof voor als je voor het eerst op mijn blog terecht komt. Dit is dus Saar in een notendop.

Stel jezelf en de blog eens voor in max 20 woorden.

Saar – mama – 33 jaar – 2 kinderen – beautyblogger -make-upaddict – getrouwd – interieur – dromer – denker – kleur – cappuccinolover – babbelkous – emokip – perfectionist – roze – violettekes – fashionlover – citytripper – laagjes

Waarover ging je eerste blogbericht?

Mijn eerste blogbericht ging over haar producten van John Frieda die ik kocht bij Kruidvat. Ik weet het nog heel goed. Het was een sea salt spray waar mijn haar megadroog en stug van wordt en uiteindelijk gebruikte ik deze niet zo vaak. Altijd al ne sucker geweest voor mooie verpakkingen en dat was bij dit product zeker ook het geval. Mint in combinatie met gele letters. Dit bericht dateert van einde mei 3 jaar geleden.

Veranderde de blog al van stijl en inhoud in de loop der jaren?

Mijn eerste logo vatte zo wat samen waarover mijn blog ging gaan. Kinderschoentjes voor het deksel van onze Miele hogedrukstoomoven. Een mama die haar passie voor vanalles ging delen. Op zich is dat nog steeds de insteek van mijn blog. Minder DIY en koken, maar meer Beauty en kinderdingen. Ik ben meer persoonlijke dingen van mezelf gaan delen of beter het dagdagelijkse reilen en zeilen van mijn rol als mama. Gaande van mijn favo lipstick tot het favoriete paar schoenen van mijn dochter of de leukste uitspraken van Gijs enz. Vandaar ook mijn vernieuwd logo sinds een dik jaar. Gouden bollen die staan voor het stukje make-up of het stralen en dan de speelse letters als verwijzing naar het stukje mamablog.

Wat wil je graag nog bijleren om je blog te verbeteren?

Ik veranderde vorig jaar van platform en stapte over naar een ‘wordpress’ blog. Ik zou graag nog wat beter leren sleutelen aan mijn blog en mijn eigen lay-out ontwikkelen. Daarnaast wil ik mijn foto’s graag nog verbeteren en leren met een programma als photoshop werken. Ik ken er maar een klein beetje van…

Als je slechts één blogpost mocht kiezen om je nieuwe lezers te laten lezen, welkeen zou dat zijn?

Dat vind ik niet zo makkelijk want op zich is kiezen altijd moeilijk. Maar ik denk dat er eentje van mijn samenwerking met Lieselove me wel het beste bij bleef. We deden onze eigen challenge #mombeautyunplugged. Daarin schreef ik een stappenplan voor de makkelijke gezichtsroutine. Iets wat voor vele mama’s wel leuk was om te delen. Daar komt binnenkort trouwens een vervolg op, beloofd!

Op welke (blog)skill van een andere #40dagenblogger ben je stiekem jaloers?

Met mijn voorliefde voor Scandinavië, zonder twijfel Fenne haar blog. Een krak in illustreren en als grafisch ontwerper zet ze mooie dingen neer. Ik hou van haar fotografie, creaties en haar voorliefde voor honden. En ook wel de ballen om te doen wat je wil doen eigenlijk.

Voor welke samenwerking mogen ze je altijd contacteren?

Een reis naar het Noorderlicht uhum…

Waar, wanneer en hoe lang blog je meestal?

Ik heb continue ideetjes en mijn molen is altijd aan het draaien. Ik zit vaak in de zetel voor de kachel met een dekentje volledig in schrijfmodus…Als het maar gezellig is maar evenzeer ’s middags aan tafel met een gezellig kopje thee of koffie erbij. En ja ook een stuk chocola natuurlijk!

Wat is je ultieme blogessential (naast de computer)?

Mijn smartphone sowieso…Niet enkel om foto’s te nemen maar ik heb in mijn notities ellenlange lijstjes met ideetjes en insteken.

Welke bloggers die deelnemen aan #40dagenbloggen volg je op de voet en lees je zo vaak als mogelijk?

Oh er zijn er verschillende. Ik volgde sowieso Lies van Liesellove al op frequente basis maar evenzeer bij Babs van Zeg maar Babs ga ik graag lezen. Leuke schrijfstijl in combinatie met een grappige toets. Sowieso vind ik dat wel een leuke variatie zo blogs die hun persoonlijke insteek brengen. Dat maakt het allemaal echter en realistischer. Er zijn er ongetwijfeld nog een hele hoop waar ik regelmatig ga lezen, maar deze 2 kwamen als eerste in mijn op.

Hoe vergaat het bloggen je tijdens de #40dagenbloggen? Hoe pak je het aan? En zou je volgend jaar weer meedoen?

Het verloopt beter dan ik verwacht had eigenlijk. Ik probeer echt enkele dagen vooruit te plannen en te bedenken wat ik ga schrijven en dat lukt wel heb ik de indruk. Voldoende variatie door alle topics wat aan bod te laten komen. Ik merk wel dat ik gedreven ben om dit elke dag te doen net omdat er leuke reacties komen en dat motiveert.

Deel 1 tip of bemoedigend woordje om de andere bloggers een duwtje in de rug te geven.

Gewoon doen en het niet te ver gaan zoeken. Ik probeerde vaak een originele kwinkslag te geven aan een review van een product. Als is een review ook gewoon een review en dat mag ook eens.

Post hieronder een foto van hoe je nu aan het bloggen bent. Het leven zoals het is.

Aan de bloggers die deze vragenlijst willen overnemen: die vindt je hier. Ik kom zeker lezen! (vergeet niet te laten weten dat je deelneemt)40 dagen bloggen

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!