Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Wat staat er op het menu?

saar-vandegaer No Comments

Wat staat er op het menu?

Saar Vandegaer No Comments

Weekmenu’s, plannen, you love it or you hate it. Ik ben er geen krak in en loop eerder als een chaoot om de 2 dagen de winkel binnen om bij mekaar te sprokkelen wat we nodig hebben die avond in de pot. Minder verspilling op die manier? Waarschijnlijk wel. Maar het zorgt nu niet bepaald voor veel rust daarboven.

Ik ben geen ochtendmens, dat geef ik toe. Ik heb rust en een tas koffie nodig, vaste routine. Dat lukt allemaal wel maar evenzeer wordt er dan even beslist wat er die avond op het menu komt. Er moet een manier komen om dat te vereenvoudigen. Weekmenu’s tot de orde. Mijn goed voornemen om ermee te starten deze lente. Steunen jullie mij? Dan beloof ik alvast een update binnen enkele weken.

Afgelopen zondag was Gijsjes verjaardagsfeestje en printte ik alvast een menu voor zijn verjaardag voor iedereen. Heel handig voor te bereiden via een makkelijke en leuke template via Canva. Nog even op de printknop drukken en hopla klaar.

Onze Epson Eco Tank Printer:Ik mag deze Epson EcoTank ET-2756 uit proberen en dat doen we nu al enkele weken. Mijn voorgaande printers gaven altijd snel de geest doordat ik zelf niet genoeg print op maandelijkse basis. Inkt cartridges drogen dan gewoon te snel uit. Deze printer werkt echter, heel makkelijk overigens, met inkt-tanks. Je kan deze heel makkelijk gewoon bij laten vullen met vloeibare inkt. Normaal gezien kom ik 5 jaar toe met de inkt die gewoon werd mee geleverd. Nu ik deze al 6 weken gebruik, merk ik amper enig inkt verbruik. Dat vind ik echt een dikke en belangrijke bonus voor het toestel.

Het toestel maakt ook een vlotte verbinding met Wifi. Dus foto’s van mijn telefoon kan ik ook gewoon zo afprinten op die manier. Gewoon even verbinding maken en snel printen. Voor een keer had Ivonne op tijd haar foto’s mee van de oma’s en opa voor het grootouderfeest.

De nieuwe inkt cartridges kosten tussen de €12 en €17. Ik vind dat best goed meevallen gezien ik er lang mee toekom. 9000 bladzijden printen zal toch nog een tijdje duren. Maar ik hou jullie op de hoogte.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!