Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Wat ik later worden wil?

intago No Comments

Wat ik later worden wil?

intago No Comments

Wat wou ik als kind later worden? Wat willen Gijs en Ivonne later worden? Wat was mijn droom en werd deze ook werkelijkheid?

Wat wilde ik als kind later worden? Ridder, zeemeermin, voetballer, prinses of piloot?

Wel geen van dit alles voor zover ik het me kan herinneren.
Als ik ga terugkijken in mijn vriendenboekjes blijkt dat ik later graag verpleegster wou worden. Ik deed als kind niets anders dan alles en iedereen opmaken. Van mijn speelgoedstrijkplank had ik een eigen beautysalon gemaakt. Ik schminkte alles en iedereen of beter ik tatoeëerde alles en iedereen. Zo heb ik ooit mijn pop een zwarte dubbele winged eye liner lijn gegeven zoals een echte señiorita. Het bleek niet afwasbaar te zijn en tot op heden draagt de pop nog steeds deze zwarte lijn. Dus ik was al van kleins af een beetje bezig met make up. Onze kat kreeg altijd babykleertjes aan en zo ging ik met haar op wandel in mijn poppenwagentje.
Tot zover mijn ‘girly’ bezigheden… Er zat ook een stoere griet in mij verscholen hoor. Kampen bouwen met houten planken of wigwams met bamboe stokken en oude lakens en wasspelden deed ik evenzeer. In een mum van tijd had ik zo mijn eigen tentjes in de tuin. Dan probeerde ik deze wat in te richten als een echt huisje. Misschien waren dat de beginselen van mijn passie voor interieur. Wie weet…

Eén ding was zeker! Ik heb het altijd nogal goed kunnen uitleggen. Ik moest toch wel iets met communiceren gaan doen. Of iets creatiefs en commercieel dat ging me ook wel goed af.

Hoe zit dat dan met mijn kinderen?

Als ik aan Gijs vraag wat hij later worden wil, krijg ik vaak een ander antwoord.
Enkele maanden geleden wou hij boer worden. Ja tractors zijn zijn passie. Hij speelt altijd buiten met zijn tractor, is niet weg te slaan van onze grasmaaier en elke John Deere heeft hij gespot.
Soms is hij ook een held. (Een grote held met een klein hartje 😉 Een ridder die het opneemt tegen draken en monsters en ze allemaal een lesje wil leren met zijn houten zwaard en schild!
Toen ik het hem daarstraks nog eens vroeg kreeg ik een vastberaden en zelfverzekerd antwoord. Een antwoord dat uit vele jongens hun mond kom en eentje dat mijn broer ook ooit in mijn vriendenboekje schreef. “Tutatuta, ik word later brandweerman mama!”

Kleine helden zijn het! Ivonne is zo zorgzaam met haar popje in de weer als een echt moedertje maar ze kan nog geen antwoord geven op mijn vraag tenzij: “Popje, popje of toeta toeta”. Wordt ze daarom een echt moedertje? Misschien wordt zij wel brandweervrouw of allebei….wie weet. Ik ben benieuwd naar hun dromen en fantasieën!

Elk weekendje is er eentje vol plezier met gelach en dan dansen we op de vrolijke melodieën van de kapitein. Winokio maakt aanstekelijke muziek waarop ze allebei graag dansen en zingen. In zijn nieuwste boek Wat wil jij later worden? zingt hij wel 20 nummers over leuke beroepen met mooie illustraties. Ik ben alvast fan van het zomerse voorsmaakje en benieuwd naar de rest. Ga zeker eens kijken op de website en dans mee. Plezier verzekerd!

Liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!