Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Warme oproep

intago No Comments

Warme oproep

intago No Comments

Misschien niet iets wat normaal verschijnt op een blog, maar ik wil toch graag een warme oproep doen. De nieuwsfeiten van de afgelopen maanden zijn hartverscheurend. De problematiek rond vluchtelingen wordt alleen erger en we willen hen graag helpen, maar hoe?

Toen gisteren de foto verscheen van het verdronken kleutertje Aylan brak ons hart. Wat kunnen we doen? Hij is zeker geen alleenstaand geval maar dit moet stoppen? We moeten heel veel doen, maar we kunnen al beginnen met een kleine inspanning. Ik nam vandaag contact op met Fedasil Sint-Truiden. Het opvangcentrum daar is slechts één van de 18 in België. Het beheert zo’n 457 plaatsen voor asielzoekers.
Sinds augustus zijn er mobiele units bijgebouwd want de toestroom is enorm. Er worden noodopvangcentra opgesteld en dit is misschien nog maar het begin…

In het asielcentrum verblijven in hoofdzaak alleenstaande mannen. Hierbij wil ik een warme oproep doen. Ze zoeken momenteel namelijk het volgende:

Winterkleding voor mannen:

 • mutsen
 • sjaals
 • handschoenen
 • broeken
 • kousen
 • dikke jassen
 • ondergoed
 • pulls/vesten/truien
 • schoenen

Ik ga op maandag 14 september een heel deel kleding brengen. Iedereen die wil, mag deze spullen bij mij binnen brengen. Ik neem ze met veel plezier mee voor jullie.

Alvast bedankt.
Saar

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

 • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
 • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
 • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
 • Coffeelover ♥️!
 • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
 • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!