Vitamine C voor deze skincarelover

De drukke decembermaand met de feestdagen ligt achter ons. Tijd om de vermoeidheid wat weg te werken en te detoxen. Niet alleen kwa voeding, daar kom ik later nog op terug uhum, maar ook onze huid kreeg het zwaar te verduren.
Ik ben deze kuur voor 1 januari al gestart. Ik startte dus niet pas op 2 januari met mijn goede voornemens. Toch niet op dit gebied, voeding is wat anders. Zij die altijd consequent zijn, hoe doen jullie dat?

Liftactiv Anti-oxidanten booster

Een vitamine C-kuur neemt zo een 10 dagen in beslag. Het belooft dat je er nadien uitgeruster uitziet dankzij de hoge concentratie van pure vitamine C (15%) in combinatie met hyaluronzuur. Ik krijg wel wat last van zichtbare fijne lijntjes dus zag ik zo een kuur wel zitten. Ik ben de kuur gestart voor de feestdagen. Ik hoopte pukkelvrij te zijn en vooral een meer stralendere huid te zien. Want ik heb niet snel een glanzende huid. In de winter zit mijn skincare-routine dan ook helemaal anders dan in de zomer. Extra voeding en hydratatie is dus de essentieel.

Het product zit handig verpakt in een klein glazen flesje met pipet. Je brengt 4 à 5 druppels aan en verdeelt het zo over je gezicht. Je komt dus ruimschoots toe met je flesje voor enkele kuurtjes. Omwille van de zuivere producten ben ik wel een SPF 50 gaan smeren ter bescherming van de zon.

 

Wat vond ik van deze kuur?

In de winter is mijn huid ook wat meer vermoeid dus zo een kuurtje is een ware oppepper. En dat kan ik alleen maar beamen. Ik vind zelf dat mijn huid meer is gaan glanzen. Het product doet wel degelijk wat het belooft. Ik merkte al meteen effect na enkele dagen. Ondanks de toch wat ongezondere en rijkere voeding tijdens de feesten ondervond geen effect op mijn huid en de glans is nog aanwezig. Ik ging tijdens de kerstvakantie regelmatig zonder make-up de deur uit (althans niet zonder mascara).

 

Verkrijgbaar bij de apotheek // 10ml // €28,95

2 Comments

  1. Beauty Treasures

    Januari 28, 2018 at 9:03 am

    Klinkt heel fijn!

Leave a Reply

error: Content is protected !!