Valentijnscollab

Het is weer zo ver. De meest romantische tijd van het jaar voor koppeltjes. Want op 14 februari vieren we de liefde! Dit is hoe wij valentijn vieren.

Food

Een gezellig ontbijtje. Ik kreeg voor mijn kerst een gouden servies en bij gelegenheid haal ik deze dan ook maar al te graag naar boven. Ik hou van verse ontbijtjes op zondag. Dat is echt onze ‘gezinsochtend’. Ik doe dus eigenlijk voor Valentijn niet echt iets bijzonders anders dan anders behalve dan misschien toch een mooiere tafelsetting. We halen dus dat zondagse servies ook op een doordeweekse dag graag naar boven. De geur van zelfgemaakte kaneelbroodjes en verse eitjes vullen het huis. Die gouden lepel in de cappucino, ja die doet het toch wel. Een goed humeur voor de rest van de dag ;-). ’s Avonds gaan we dan joggen om die extra calorietjes eraf te krijgen uhum. Ah ja want was mijn voornemen voor 2019. Rarara hoeveel keer ben ik al geweest?

gezellig ontbijten

Make-up

Sowieso grote fan van rode lipstick, maar op valentijnsdag haal ik mijn favoriete kleur maar al te graag nog eens naar boven. Een musthave voor de ‘look’ van de dag. Mijn vriendin, Charlotte Tilbury hoort erbij! Sowieso doet een rode lipkleur al zoveel dat je voor de rest weinig extra’s moet toevoegen. Een beetje color blocking en de rest van je gezicht fleurt automatisch wat op.

Charlotte Tilbury : red carpet

Outfit

Er staat niet zo superveel op de planning vandaag als doordeweekse dag. Vandaar kies ik voor een eenvoudige geklede outfit voor het werk. Maar eentje met kleur. Geen rood kleed voor mij of hartjes in mijn oren maar wel een leuke outfit met een felle accentkleur en gouden schoentjes.

Hoe vieren jullie Valentijntjesdag?

Deze collegabloggers vieren ook Valentijn. Als je nog leuke tips zoekt, neem zeker eens een kijkje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!