Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Urban Decay Naked Smoky

intago No Comments

Urban Decay Naked Smoky

intago No Comments

Het stond een tijdje terug op mijn wishlist. Ik kocht het als traktatie voor mijn verjaardag aan een leuke korting van -20%. Hierbij dus een review en een ooglook met dit mooie palet.

De verpakking alleen al is zo mooi. Leuk dat Urban Decay elk palet zo anders maakt en uniek. Dit is geschikt voor zowel een zware avondlook of smokey eye als dagdagelijks gebruik. Het palet heeft highlighters, zware gepigmenteerde kleuren en lichte matte kleuren. Sinds mijn workshop ben ik helemaal into de zwaardere ooglooks.

Wat vinden jullie van de kleuren en pigmentatie van dit palet? Ik kan wel zeggen dat ik het een leuk en gevarieerd palet vind. Het bestaat uit twaalf oogschaduwtinten. Het gaat van warm brons, multidimentionaal grijs, rijkbruin, verschillende taupetinten en fonkelend zwart. Er zit ook een lookbook bij het palet. Zo kan je testen welke smoky look jou het best staat. Urban Decay heeft mij wel veroverd. Na het Naked 2 basics en het Naked 3 palet is dit weer een favoriet.

Voor mijn ooglook gebruikte ik de kleuren: dagger, black market, armor & high. Voor dagelijks gebruik kies ik Armor in combinatie met (mat) Combust en Thirteen.

De kwast die bij het palet zit ziet er ook heel goed uit. Het is een stevige blendingkwast en een smokey kwast. Beiden doen hun werk heel goed. Meestal zijn bijgeleverde kwasten niet veel waard maar dat kan van deze niet gezegd worden.

Wat vinden jullie ervan? Ik kan dit palet zeker aanraden voor wie een gevarieerd aanbod aan kleuren zoekt.

Prijs Naked Smokey: €49,90

Veel liefs,

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!