Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Urban Decay Naked Smoky

intago No Comments

Urban Decay Naked Smoky

intago No Comments

Het stond een tijdje terug op mijn wishlist. Ik kocht het als traktatie voor mijn verjaardag aan een leuke korting van -20%. Hierbij dus een review en een ooglook met dit mooie palet.

De verpakking alleen al is zo mooi. Leuk dat Urban Decay elk palet zo anders maakt en uniek. Dit is geschikt voor zowel een zware avondlook of smokey eye als dagdagelijks gebruik. Het palet heeft highlighters, zware gepigmenteerde kleuren en lichte matte kleuren. Sinds mijn workshop ben ik helemaal into de zwaardere ooglooks.

Wat vinden jullie van de kleuren en pigmentatie van dit palet? Ik kan wel zeggen dat ik het een leuk en gevarieerd palet vind. Het bestaat uit twaalf oogschaduwtinten. Het gaat van warm brons, multidimentionaal grijs, rijkbruin, verschillende taupetinten en fonkelend zwart. Er zit ook een lookbook bij het palet. Zo kan je testen welke smoky look jou het best staat. Urban Decay heeft mij wel veroverd. Na het Naked 2 basics en het Naked 3 palet is dit weer een favoriet.

Voor mijn ooglook gebruikte ik de kleuren: dagger, black market, armor & high. Voor dagelijks gebruik kies ik Armor in combinatie met (mat) Combust en Thirteen.

De kwast die bij het palet zit ziet er ook heel goed uit. Het is een stevige blendingkwast en een smokey kwast. Beiden doen hun werk heel goed. Meestal zijn bijgeleverde kwasten niet veel waard maar dat kan van deze niet gezegd worden.

Wat vinden jullie ervan? Ik kan dit palet zeker aanraden voor wie een gevarieerd aanbod aan kleuren zoekt.

Prijs Naked Smokey: €49,90

Veel liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!