Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Urban Decay Naked 3

intago No Comments

Urban Decay Naked 3

intago No Comments

Al even had ik dit oogschaduwpallet op het oog. Toen ik een promotie van -20% bij Ici Paris zag, ging ik ervoor. En wat is het pallet mooi! Ik gebruik niets anders meer, kijk maar even mee.

Al een tijdje had ik dit oogschaduwpalet op het oog en toen ik de promotie zag kocht ik dan uiteindelijk 2 palletten. Het eerste dat ik vandaag toon is het Naked 3 palet. Een mooi zacht palet met draagbare kleuren. Geschikt voor dagelijks gebruik of voor een zwaardere ooglook. Het is een mix van matte en blinkende kleuren. Tot hier toe had ik enkel het Naked Basics 2 pallet wat kwa pigmentatie ook een toppertje is. Maar dit is wel veel mooier moet ik zeggen.

Mijn favoriete kleuren zijn: Dust(lichtroze glans), Buzz(paars-bordeau achtig met glans) en Trick(donkergoud/camel). Ik combineer ze graag met Strange(highlighter), Limit(oudroze) en Nooner(donkerbruin). Eventueel de donkere kleuren Darkside of Mugshot als lijntje.
Het kwastje dat erbij zit is eveneens handig. Het is een blending kwastje in combinatie met een accent kwastje. Het pallet zelf heeft een leuke look met een grote spiegel. Leuk dat al hun palletten zo anders zijn. Deze is zo wat rosé-goud achtig.

De look die ik hierbij toon is een alledaagse draagbare look met de kleuren Buzz, Trick, Dust en Strange als highlighter. Ik moet niet meer zeggen wat ik van dit palette vind denk ik. Een topper kwa pigmentatie en de combinaties zijn eindeloos. Volgende keer toon ik het Naked Smokey palet.
Sinds enkele maanden is Urban Decay verkrijgbaar in België bij Ici Paris XL in Brussel en Antwerpen, maar ook online waar ik dit bestelde. (kostprijs: €50)

Hebben jullie al ervaring met Urban Decay? Wat zouden jullie zeker aanraden kwa oogschaduw?

Liefs,

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • GIVEAWAY- time! Ik mag van @mangosonmonday deze machtig mooie poster weg geven. Hij komt in enkele varianten: geel, rood, wit en dit mooie mint. Wat moet je doen om te winnen?⁣⁣⁣
⁣⁣ 🎉volg @nietzomaarsaar ⁣⁣⁣
🎉volg @mangosonmonday⁣⁣⁣
🎉tag een vriendin⁣
🎉 delen is bonus
  • Wat belandt op de hit- of de shitlist?
  • Al 6 maanden onze beste vriendinnetje. Altijd kwispelend blij om ons te zien. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
Er is trouwens een aanbieding ‘holiday sale offer’ van nog eens extra 10% bij je online bestelling met de code ‘Nietzomaarsaar10’. #idealofsweden #idealofswedenBE @idealofsweden
  • Endless sunshine ☀️ .
#ivonnekekswel #home
  • Ever thine,
Ever mine,
Ever ours!
~ Ludwig van Beethoven
.
Nog eentje van 31/12 met als dresscode ‘glitter of pailettekes’. En niet epoletten zoals sommigen van ons mannelijke gezelschap dachten. Wat moet een man toch ondergaan als je samen leeft met een beautyblogger? A touch of gold make-up. Wij zijn echte tegenpolen, hevig temperament en behulpzaam tov emotioneler, onzeker en introvert. Maar samen is dat mooi in evenwicht. Wie wat is hou ik in het midden of mogen jullie raden.
Maar denk dat dit wel heel erg herkenbaar is voor velen, niet? 
Sorry Tim, te schattig om niet te delen.
  • Ik weet het nog goed. Gijs zijn eerste moment waarbij hij als ukkepuk de pot bloem uit de kast nam en alles vol strooide alsof er deeg moest uitgerold worden over mijn keukenvloer. Net op een dag waarbij ik kotsmisselijk en aldus nog maar net zwanger boven de pot hing. Een vriendin fluisterde me op dat moment toe: “het is een fase, het is een fase, het is een fase,...” Toen ik aan dit boek begon dacht ik daar vaak terug en nog steeds. Het zijn geen baby’s meer maar ze gaan nog steeds door zo een fases en brengen mij daardoor ook telkens in een nieuwe opvoedkundige fase. Over samen slapen of ‘s nachts uit bed moeten kan ik niet meer echt meespreken. Over huiswerk maken, je kind laten ontplooien en eetproblemen aanpakken daarentegen...
Maar eerlijk is eerlijk, dit boek had ik echt veel vroeger moeten lezen. Een handige gids voor de nieuwgeboren moeders in mijn naaste omgeving. Ik herkende meteen zoveel stukjes over het WTF gevoel van net bevallen te zijn ( ja ook ik belde de vroedvrouw om te melden dat ik een orgaan was verloren, maar het was een bloedprop). Verder staan er veel tips trouwens in dit boek rond selfcare. Iets waar ik wel wat belang aan hecht. Dat heeft een impact met hoe je je voelt denk ik dan. Het boek staat boordenvol tips en advies voor het eerste jaar als mama. @rieno_ nam wat expertes onder de arm voor hun advies rond specifieke topics. En het beste, droogshampoo is ook shampoo! 
Dat is een blijver 🙃! #hetiseenfasehetboek #parenting

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!