Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Topwijf

intago No Comments

Topwijf

intago No Comments

Deze zomer kan je terecht in Oostende in de pop up store van Topwijf. Neem je mee een kijkje in haar winkel?

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Tijdens de zomermaanden heeft “Topwijf” een pop-up store in Oostende. Toen we afgelopen weekend doorbrachten aan zee, moest ik dan ook niet twijfelen om eens een kijkje te gaan nemen. Want wat vind je allemaal terug in een pop-up van een merk gekend voor de sweaters?

Fleur Sabbe is ‘het topwijf’ achter dit merk. Ze creëerde dit design op een trui voor een vriendin. Het was een projectje dat snel via sociale media werd gedeeld en de bestellingen rolden binnen. Al snel werden er T-shirts & truien in verschillende kleuren gecreëerd. De vragen stroomden binnen en Topwijf als merk was geboren.

Met een statement op je trui rondlopen is niet zo vanzelfsprekend maar het is leuk en grappig. De truien zelf zitten dan ook nog eens zalig. Mijn mama noem ik vaak mijn ‘Topwijf’. Ze is een vechter! Ik vond het dan ook geweldig om dit concept te zien. De shop zelf straalt een leuke speelse sfeer uit. Je wordt meteen getriggerd door de leuke inrichting. Ja kan eigenlijk niet voorbij wandelen zonder een kijkje te gaan nemen. De tafel vol leuke spulletjes. De rekken met leuke quotes op T-shirts, truien en allerlei leuks.

En er is, oh jawel, een speelhoek! Ivonne zit in een ‘crise colaire fase van 0-10 seconden’ dus ideaal kwa afleiding opdat de mama even kon rondneuzen.

In de winkel vind je nog zo een leuke andere merken terug. Deze werden trouwens zorgvuldig uitgekozen volledig in de stijl met ‘Topwijf’. De schoenen zijn goddelijk! Ik heb me echt moeten inhouden. Kleine decoratie spulletjes, originele kaartjes, mokken, stoelen, kussens, donut-zwembandjes, juwelen enz. Kortom echt de moeite!

Merken als: Kylie Vaneeckaute ( sweaters ) , WOOUF ( kussens, notebooks, Ipad sleeves ), Studio Flash ( leuke kaartjes ), Bowking ( strikken voor de mannen ), Handtassen ( Virginie Cardon), Vanessa Wu ( schoenen ), Studio Muts ( grafisch werk ), Club Manhattan ( juwelen ), LOR ( marble sweaters ), Petit Kiki ( kussens ), Zebra Design ( geweven manden en stoelen )

Ik kocht er zelf een T-shirt (zie foto) en nog een roze trui van Kylie Vaneeckaute. Deze truien zijn met de hand gemaakt wat maakt dat je dus een uniek stuk hebt. Altijd leuk ;-).

Binnen 2 weekjes zouden de kleine meisjes truien voor Ivonne ook beschikbaar zijn. Speciaal voor de Topwijfjes.

So ladies!

Ja, Jij bent ook een topwijf!

Show your support to each other!

Welcome to the club!

Who run the world? GIRLS!

The shop is tijdens de maand juli en augustus open op donderdag, vrijdag & zaterdag van 11u-18u en op zondag van 13u-18u.

Adres: Christinastraat 77, 8400 Oostende

Neem zeker ook even een kijkje op hun website of facebookpagina.

Liefs,

Saar

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!