Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Too Faced Sweetie Pie Radiant Matte Bronzer

saar-vandegaer 1 Comment

Too Faced Sweetie Pie Radiant Matte Bronzer

Saar Vandegaer 1 Comment

Ik heb een nieuwe favoriet! Eentje die zorgt voor een gezonde gloed op mijn wangen. Dat beetje kleur op je jukbeen dat ook op grauwe dagen je de indruk geeft van uren op een zonnig terras te hebben gezeten.

Ik moet zeggen dat zo wat elk product binnen de ‘Peaches’ collectie van Too Faced mij wel aanspreekt. En ja dat de producten megalekker ruiken vind ik echt een dikke, vette bonus! Maar toen deze bronzer op het toneel verscheen bij Sephora tijdens onze vakantie in Frankrijk. Liefde op het eerste gezicht! ♥

Door de textuur en verschillende kleuren brengt het product een mooie, zachte gloed aan op je gezicht. Geen te donkere bronzer dus maar eerder een koelere kleur bronzer. Het product zit in een mooi verzorgd samengesteld doosje en bevat zo een vier verschillende tinten of kleuren. Er zit een gouden ‘over spray’ bovenop de broekachtige kleur. Deze verdwijnt echter nadat je een paar keer met je kwast erover gaat. Vandaar ook dat het eerder een matte bronzer is. Echt een glans als in een ‘highlighter’ zit er niet in. Voor een bronzer heb ik daar persoonlijk ook minder behoefte aan. Tegenwoordig heb ik zelf een voorkeur voor ‘matte‘ producten.

Friday, I’m in love. Make-up on point dankzij Ivonne haar skills.

Kortom een zachte, fijne formule. Heel makkelijk in gebruik.De verpakking van de bronzer is trouwens ook echt heel erg schattig.

Too Faced Sweetie Pie Radiant Bronzer €30,50
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Griet oktober 21, 2018 at 2:13 pm

  Die verpakkingen en geuren van Too Faced <3

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!