Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Tijd voor eens wat anders // home

saar-vandegaer 4 Comments

Tijd voor eens wat anders // home

Saar Vandegaer 4 Comments

Voor we aan onze bouw begonnen, zo’n 8 of 9 jaar geleden wisten we wel perfect wat we wilden. Het moest modern zijn: witte meubels, donkere vloer en als het kan wat zwarte accenten en een tikje groen. Er kwam dan ook effectief een witte keuken met donkere schuifdeuren, een donkere vloer, een witte livingkast en onze zetel was nog een groot vraagteken. Maar we wilden graag een zwart lederen exemplaar. Maar zo met de jaren begon het geheel wat te koud of te kil naar mijn goesting te vinden.

Sfeer & gezelligheid

We misten allebei wat sfeer en gezelligheid. Maar vooral wat warmte… Iets waar we bijvoorbeeld initieel niet heel erg goed hebben over nagedacht is onze verlichting. Overal inbouwspots, makkelijk hè. Maar durf vooral het licht in onze slaapkamer niet aan te doen ’s morgens of mijn dag is om zeep. Overdaad schaadt wel een beetje uhum. Veel te veel licht en dat is een te vaak voorkomende fout. We plaatsen teveel inbouwspots of we plaatsen ze symmetrisch en mooi op een rijtje. Terwijl het net leuk is, om ze eens anders dan anders te plaatsen. Zoals in een groepje of een trosje en inbouwspots zijn leuk, maar een luster of pendel boven de eettafel is zoveel leuker.  Ik zag wel enkele leuke inspiratie online bij Lampen24. Nu hebben we daar spots en er is een tekort aan licht. Het kiezen van een juiste lamp is niet zo eenvoudig. Ga ik dan voor een  eye-catcher of mag het een beetje minder zijn en dus liever iets subtiel.

Lampen 24 – Wit met hout

Changement de décor

Je voelt me al komen en zag het ook zeker al in deze blogpost . Intussen ondergingen we stelselmatig een kleine interieur-switch. Wit blijf ik wel heel rustgevend en dankbaar gebruiken als primaire kleur voor zowel meubilair als muurkleur. Het zwart of donkere materialen (behalve de vloer) werden echter vervangen door warme accenten. Meer hout, een tapijt, een kachel, een grijze zetel in stofmateriaal enz. Heel erg Scandinavisch getint want het mag wel duidelijk zijn dat ik een sterke voorkeur heb voor zowel de mode, het interieur, de keuken en de landen an sich. Een leuke staanlamp hier, wat bijzettafeltjes daar en nog wat leuke kussens of poef-kes, een Acapulco – stoel deden alvast wonderen. Ik kan daar echt van genieten zo wat cocoonen op zondag onder een dekentje met een goeie film, een tas thee. Gewoon genieten van het ‘thuis’ zijn met de kinderen. Ah ja want meestal zit er al een drukke voormiddag op met zwemles en hondenschool. Alle kinderen content zeg maar ;-).

Muuto – leuke kleurtjes

Volgend project

Onze vroegere strijkkamer werd in de kerstvakantie omgetoverd tot een speelkamer. Daar staat nu een slaapbank met een kast die donkere schuifdeuren heeft. Ik zou daar nu graag witte schuifdeuren van maken en zelf bomen op schilderen in het zwart met wat gezellige kapstokken als de Dots van Muuto aan de muur en daarlangs een groot prikbord van boven tot onder om de tekeningen van de kinderen aan te bevestigen.  Tim zal, handig als hij is een lego-tafel maken voor Gijs. Zo eentje met een kleine boord rondom waardoor alle blokjes en kleine prulletje op de tafel blijven en er niet vanaf totteren. Handig lijkt me dat ;-).

Dots – kleur of hout of ….

Hoe dan ook zit mijn hoofd continue vol projectjes, tot grote ergernis van sommigen en ik noem geen namen. Maar zo is dat met huizen. We blijven altijd dromen en we blijven altijd kijken naar wat er beter kan of waar we gaan veranderen.

En voor we het weten willen we kleiner en comfortabeler gaan wonen. Wie herkent er dit nog?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • Liesje januari 31, 2018 at 6:02 pm

  Mooi hoor! Hier ook nog volop in de interieurfase ❤️

  • Saar Vandegaer januari 31, 2018 at 6:48 pm

   Wel een leuke fase he? Laat maar weten welke stoelen je uiteindelijk neemt ????

 • Annelies Vervoort februari 1, 2018 at 10:53 am

  Mooi gedaan hoor. Wij zijn ook nog volop bezig. Zo een huis lijkt ‘work in progress’ te blijven.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!