Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

The Rituals Adventskalender

intago No Comments

The Rituals Adventskalender

intago No Comments

Wie houdt er nu niet van kerst? Vanaf 1 december tel ik graag mee met jullie af en doe ik elke dag een deurtje van mijn leuke adventskalender open.

by Saar Vandegaer

Ik wil iets nieuws uitproberen met mijn blog. Ik ben niet zo een Halloween persoon. Ik weet het, heel eigenaardig zeker gezien ik toch veel bezig ben met make-up maar het spreekt me zo niet aan. Ja en misschien ook wel een beetje omdat ik die dag verjaar en me dus niet echt wil verkleden als spook ;-). Kerstmis daarentegen, love it! Helemaal mijn ding gewoon. Ik geef graag toe aan tradities dus ik stelde een hele christmas-caroles-playlist samen. Ik zal traditiegetrouw mijn boom ook versieren in een kersttrui met deze playlist op de achtergrond. Het is gewoon zo een gezellige periode en iets wat ik van kindsaf al zo aanvoel. Gezelschepsspelenavond met mijn broer en zus, warme choco aan de open haard, The Sound of music, cadeautjes,… Ook toen al had je een adventskalender maar dan van chocola. Die heb je nu nog maar nu heb je ook die van allerhande cosmetische merken. Deze kerst doe ik ook mee. Ik heb “The Ritual of Advent Countdown to Christmas” in mijn bezit. En wat kijk ik ernaar uit zeg, een kalender vol beauty verwennerij!

Elke ochtend vol spanning een deurtje opendoen! Oh ik ga mij op slag weer dat kleine meisje voelen.

“Deze adventskalender bevat 24 kleine verrassingen die het aftellen tot Kerstmis omtoveren tot een reeks van betekenisvolle momenten. Neem elke dag even een momentje voor jezelf en koester dit ritueel. Bepaal de koers voor het nieuwe jaar en maak bewust de keuze om elke dag betekenisvolle rituelen te ervaren.” – Rituals

by Saar Vandegaer

De keuze voor deze kalender was heel makkelijk. Het is beter voor mijn lijn in tegenstelling tot eentje van snoep of chocolade. Voornamelijk gebruik ik de producten van Rituals op dagelijkse basis gewoon heel graag. Ik zit echter in een vast stramien. Ik gebruik dus enkelijk hun shower foam, body lotions en oliën. Al de rest heb ik al lang willen proberen maar kwam ik nooit aan toe. Deze box geeft daar de mogelijkheid dus toe. Nu kan ik heel wat ontdekken van hun volledige assortiment.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Ik ga in de maand december elk weekend een wekelijks vlogje online zetten. Zo ontdekken jullie mee hoe ik met het gezin de aanloop naar kerst vier maar vooral wat er die week in mijn kalendertje zat. Wat vinden jullie daarvan? Of wat zien jullie graag in mijn vlogje terug?

Op de website van Rituals zelf is de box helaas al uitverkocht maar ik zag hem ook online staan bij Bol.com voor €49,50

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!