Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Terug naar school

intago No Comments

Terug naar school

intago No Comments

Morgen is de nieuwe start van het schooljaar. Gijs zijn boekentasje staat al klaar.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
Gijs start morgen in de 2de kleuterklas bij juf Sandra. Zijn boekentasje staat klaar. Zijn vorige was versleten en gezien er nog 2 jaartjes aankomen gaan we voor een nieuw exemplaar. Deze keer koos hij voor de walvissen van Froy & Dind. Ok, lichtjes gestuurd door de mama weliswaar. Als er een brooddoos, drinkbeker en koekjesdoos in kunnen is dat toch prima. Er is nog wat ruimte over voor de trui of jas.

De brooddoos is van Rosti Mepal en vaatwasbestendig. We kochten deze eens in Planckendael. Sterke dozen die tegen een stootje kunnen. Zijn tractor van Blafre is mooier maar werd te klein. Zijn drinkbus met stoere ridder en draak is van Sigg. Een sterk exemplaar dat tegen een stootje kan. Met labels van Goedgemerkt staat ook overal zijn naam op. Gijs heeft er zin in!

Zijn jullie kleintjes er klaar voor?

Liefs,
Saar

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!