Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Terug naar school: Contigo

saar-vandegaer 2 Comments

Terug naar school: Contigo

Saar Vandegaer 2 Comments

Het is zo ver, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Gijs en Ivonne genieten nog volop van hun kleutertijd al is het voor Gijs al het laatste jaar. Wat vliegt de tijd! Sinds ik kinderen heb, lijken de jaren eens zo snel voorbij te vliegen. Hoe heb ik hen voorbereid op een nieuw schooljaar? Want zoals elk jaar waren er enkele dingen aan vervanging toe.

Boekentas

Gijs heeft nog steeds zijn eigen tasje, die prima dienst deed. Je ziet eigenlijk niet dat hij deze gebruikt heeft. Ivonne kreeg een nieuw tasje. Haar rugzakje van de crèche bleek te klein en ik koos eentje dat is samengesteld uit hetzelfde afwasbare materiaal. Ideaal bij ongelukjes en waterlekjes!

1-2-3 Start!

Drinkbus

Deze week las ik nog een artikel over een school die kinderen verplicht om enkel water te drinken op school gedurende de dag. De meningen hierover waren nogal controversieel. Ik moet zeggen dat ik daar niet echt bij stilsta. Ik zie het een beetje als een evidentie. Als ik zie welke manieren ik toepas om mezelf aan te sporen meer water te drinken overdag, dan kan ik dit niet enkel dan toejuichen eerlijk gezegd. Nu hier wordt niet echt frisdrank gedronken. Ik heb dus wel makkelijk praten. Beide kindjes krijgen ’s morgens een goed gevulde kinderfles met water mee naar school. En elke avond komt die helemaal leeg terug mee naar huis.

Al gebeurde dat niet altijd zonder ongelukken, moet ik eerlijk bekennen. Ik weet niet hoe ze het doen maar ik vond tot hiertoe nooit de perfecte lekvrije beker. En dat in een plastic zakje steken heeft weinig zin. Een vriendin gaf me vorig jaar al het advies voor deze drinkbekers van Contigo te kiezen. De Gizmo flip komt in 4 nieuwe kleuren, maar is een perfecte mors- & lekvrije kinderfles. En deze bus(BPA – vrij)mag gewoon in de vaatwasmachine, veel handiger dan Gijs zijn vorig exemplaar.

Eén druk op de knop en de tuit klapt op. Het schuine rietje dat aan het deksel is bevestigd, laat hen het onderste uit de fles halen.  Opzij zit ook een handig draaglusje om de drinkbus zo ergens mee naartoe te nemen. Gijs neemt ze al mee naar de voetbaltraining. Dus handig vinden we ze zeker wel!

Hoe hebben jullie  je kindjes voorzien op het nieuwe schooljaar?

 

Meer over de Gizmo Flip vind je terug op de website www.kambukka.com/nl/gizmo-flip of www.kambukka.com

De drinkbussen Contigo vind je bij Dreamland.

*Dit product werd mij toegestuurd voor een review. 

Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Joni september 4, 2017 at 7:01 am

  Hier ook een nieuwe (iets grotere) boekentas. Alles geraakte wel in haar eerste tasje, maar met laagjesweer en vestjes die er bij in gaan/moeten… niet zo handig.
  En dat drinkbussen-probleem ken ik! Al ligt het hier meer aan het meisje dan aan de drinkbus vrees ik 😀

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!