Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Sweet dreams

intago No Comments

Sweet dreams

intago No Comments

Mijn tips om een slaapkamer totaal te transformeren.

We wonen hier nu bijna 6 jaar. Say what? De tijd vliegt! In eerste instantie vonden we het leuk om ons bed zo dwars te zetten zodat we konden genieten van een mooi uitzicht. Heel praktisch zo een bed in het midden van de kamer dachten we, maar we verliezen zoveel plaats.

Effectief toegegeven wil ik al zo lang iets kwa decoratie doen, maar ik wist niet waar. Achter ons passeren de schuifdeuren van de dressing en badkamer waardoor je niks aan de muur kan hangen. Aan de andere kant staat de verwarming dus er bleef maar 1 muur over, maar die lag dan zo net aan de verkeerde kant. Ik had echt zo een benauwd gevoel in onze slaapkamer.

Verplaatsen van de meubels

Naar buiten kijken doe je eigenlijk niet als je slaapt en zo langs opzij kunnen we best nog veel zien. Ik toon je even wat we gedaan hebben door ons bed gewoonweg te verhuizen. Een kleine aanpassing met een grote impact.

VOOR:

by Saar Vandegaer

NA:

by Saar Vandegaer

Dit was na het verplaatsen van de meubels, de nieuwe situatie. Met wat gebruik van onze oude poef, een mat en onze EAMES stoel kregen we een veel beter idee van wat we eigenlijk zoeken.

Ik mis nog wat gezellige verlichting en sfeer. Dan vond ik dit leuke verlichtingssnoer bij Ikea. De legger werd gerecupereerd van onze vorige woonkamer. De kadertjes waren al een lange tijd blanco in mijn bezit en kregen hier een leuke plaats. Geen tv? Neen, wij kijken eigenlijk nooit tv in onze slaapkamer. In de toekomst zal dat wel met een tablet kunnen gebeuren vermoed ik.

Een oase van rust

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Wat vinden jullie van het resultaat? Ik zou nog enkel de turquoise gordijnen willen aanpassen. Wit of lichtgrijs zou ook mooi kunnen zijn. Zoals je kan zien blijven de muren wit. Ik blijf erbij dat het de ideale basis vormt en de kleuraccenten ergens anders kunnen gevonden worden. Zo kan je makkelijk veranderen.

Houden jullie ook van verandering nu en dan? Hoe pakken jullie dat aan?

‚Äč

Neem zeker ook een kijkje op mijn Instagramprofiel. Hier deel ik dagelijks updates en foto’s.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!