Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Stylingsessie by Lilirooz

saar-vandegaer 1 Comment

Stylingsessie by Lilirooz

Saar Vandegaer 1 Comment

Elke morgen hetzelfde liedje. Uren tureluren in mijn dressing op zoek naar mijn outfit van de dag. En oh jawel meestal grijp ik naar hetzelfde. Die zwarte skinny jeans met een leuke trui of hemdje. Nu en dan wel een maxi jurk maar toch bewaar ik deze voor het weekend of voor op andere dagen, specialere momenten. Ik ging samen met mijn vriendin, Hilde, eens babbelen met Liesbeth. Dit zijn de tips die ik oppikte.

Speciallekes elke dag

Zorg voor wat leuke fantasietjes en draag ze niet enkel voor feestelijke momentjes maar ook gewoon door de week. Door de rok of dat jurkje net te gaan combineren met een leuke trui, een andere riem, andere schoenen en een leuk juweel.

I’m on a seafood diet, I see food and I eat it.

Gezien mijn leven bestaat uit diëten, op mijn eten letten en oh ja diëten heb is mijn assortiment aan kleinere maatjes in mijn kledingkast ook wel wat groter. Die te kleine kleding, hang ik dus best even weg. Want inderdaad, wat een kwelling elke morgen. Dat is pas om onzeker aan mijn dag te beginnen. Nee, kledij moet mij echt blij maken. Ik moet me goed voelen in hoe ik voor de dag kom.

Buy less, choose well

Kijk naar duurzaam. Het is niet zozeer van belang om veel kledij te hebben, maar eerder om lang plezier te hebben van een kledingstuk. Mijn rok van Nathalie Vleeschouwer is absoluut mijn favoriete kledingstuk van dit voorjaar. Enorm makkelijk draagbaar en te combineren met veel stuks. Ik draag meestal rood, zwart of gewoon neutrale truitjes op de rok. Maar ik leerde dat evenzeer lila er makkelijk en leuk bij te combineren valt.

Koop truitjes niet te aansluitend maar net een tikkeltje groter, op die manier is het blousen ervan zoveel makkelijker. En dan vooral de manier waarop het blousen daarvan.

Less is more

Hang enkele outfits klaar aan het begin van de week. Plan een beetje je kast. Dat vooral is voor mij het meest bijzondere leerpunt van de sessie. Veel kleren hebben is leuk maar veel combinaties kunnen creëren met weinig, maar wel goede stuks is beter. Draag die rok in de taille, kort of lang. Zo kan veel meer, verlengt het mijn korte beentjes en jawel slankt het af! Alleen de brede gebloemde broeken zijn voor mij met mijn brede heupen een no go. En dat is nu wel iets waar ik het persoonlijk wat moeilijk mee heb. Ik vind dat een absolute mooie modetrend, maar het is niets voor mij. Maar er zijn genoeg alternatieven die dit kunnen oplossen. Zo is een zwarte lange rok een supergoed alternatief, hoog in de taille, geen strikje. Een truitje erop half in half uit en good to go.

Liesbeth heeft in haar mooi ingerichte loft heel wat kledij ter beschikking van Magdalena en Just in Case (een deel outlet, een deel nieuw). Dat zorgt ervoor dat je heel makkelijk kan passen en uitproberen welke combinaties voor je werken en wat een goed voorbeeld is van hoe het niet moet. Zeker wat boeiende tips opgepikt die mij intussen toch wat meer inzicht gaven. Ik ga toch proberen de ‘fast fashion’ een beetje aan mij te laten voorbij te gaan.

Je kan zelf ook altijd een stylingsessie boeken:

https://calendly.com/lilirooz/60min-stylingsessie?month=2019-05

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Beauty Treasures mei 26, 2019 at 7:41 pm

  Dat zou misschien ook eens iets zijn voor mij zo’n styling sessie.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!