Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Speelzolder

intago No Comments

Speelzolder

intago No Comments

We denken eraan onze zolder te verbouwen tot speelruimte voor de kinderen. Hierbij enkele inspiratie ideetjes…

We plannen een kleine aanpassing van ons interieur. Nee, eigenlijk willen wij gewoon graag onze living terug. Die wordt nu ingepalmd door een kast vol speelgoed, poppenkoetsen, een schuif vol Duplo, tractors, vrachtwagens en een speelgoedwinkel. Nu begrijp me zeker niet verkeerd, spelen is super belangrijk voor kinderen en daar hoort er al eens een rommeltje van maken ook gewoon bij. Ik word er zelf ook gelukkig van om hen te zien opgaan in hun spel en dan nog het liefst samen. Gijs begint mooie bouwwerken in Lego of Playmobil te maken maar deze nadien weer afbreken en mooi opbergen is natuurlijk zonde. In een eigen speelkamer kan hij dat natuurlijk laten staan. Ideaal lijkt ons! Op zolder is nog plaats, veel plaats. Dat is dus de ideale oplossing om een speelkamer of beter speelzolder van te maken. Dan trekken we ’s avonds de deur achter ons dicht en wat er dan blijft liggen, zien we toch niet meer?

Inrichting

by Velux windows

 

by Velux windows
by Velux Windows

Er is maar 1 raam op zolder dus ideaal zouden enkele VELUX ramen de oplossing kunnen bieden voor meer lichtinval. Onze zuidgerichte achtertuin kijkt uit op de ‘Paddenpoel’ dus één en al natuur. Het zou leuk zijn om daar natuurlijk op uit te kijken en zo zelfs op zolder mee te genieten van het mooie uitzicht. Pinterest is de ideale tool om ideetjes op te doen. Ik deel graag met jullie mijn inspiratie voor een mooiere zolderkamer. Hun eigen speelzolder met sfeer, gezelligheid en vooral een stijlvol mooi interieur. Wit blijft de hoofdkleur maar zo wat kleuraccenten maken het speels en leuk. Ik zou opteren voor een bleke vloer in laminaat, met witte muren en ingebouwde kasten. Het dak moet eerst nog geïsoleerd worden en daar komt dan gyproc tegen. Ik zie graag gekleurde muurstickers of leuke posters in pastelkleuren. Een speelmat en dan een indeling met hoekjes. De poppenhoek, een leeshoekje, een bouwhoekje met ruimte voor de tractors enz, dan nog een tekenhoekje. Als ze gaan puberen zal het hun chil-ruimte worden om filmpjes te kijken of te studeren wie weet. Daar wil ik nog niet te veel aan denken nu ze nog maar kleuter en peuter zijn.

Hebben jullie een speelzolder? Hoe heb je die ingericht? Of je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan zeker hier.

by Velux Windows
by Velux Windows
   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!