Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Sneakers zijn mijn ding

intago No Comments

Sneakers zijn mijn ding

intago No Comments

Sneakers zijn terug van weggeweest. Verschillende merken kennen we al lang maar ik ben zelf ook fan. Ik laat jullie graag mijn top 5 zien!

Als tiener droeg ik vaak sneakers. De alombekende AllStars of Vans. Been there, done that in mijn alternatieve periode. Maar sinds vorig jaar droeg ik een bronzen exemplaar van Crime. Ik heb ze nu 2 winters echt versleten. Ze piepen zelfs al een beetje en tonen toch de eerste tekenen van slijtage.

by Carmi

Wat ik er nu juist zo leuk aan vind?

Platte schoenen lopen heerlijk! Ook al ben ik klein, mijn rug is me dankbaar. Na 2 zwangerschappen merk ik gewoon dat hakken echt comfortabel moeten zitten. Naaldhakken zijn echt niet meer aan mij besteedt, helaas. Er staan hier zo nog enkele paren te blinken in de kast. Maar deze sneakers zijn leuk, beetje frivool, een touch of bling bling waardoor ze zelfs heel leuk dragen onder een zwart spannend kleedje. Het geeft gewoon een stoere look. Ja, ik ben fan!

Ook helemaal terug van weggeweest zijn de Addidasjes. De originals heb ik altijd mooi gevonden maar bij iemand anders. Ik dacht echt dat ik er niet mee stond. Maar sinds vorig jaar valt het mij meer en meer op. De Stan Smiths, je zag ze overal! Vooral dan de originele versie met het groene label. Ik wist helemaal niet of het iets voor mij was dus kocht ik eerst een dupe bij Lily. Ik ging voor een wit exemplaar met gouden glitters. Weer bling bling…I know. Maar die zaten zo zalig! Een dagje Oostende met manlief leverde me nog een paar op, maar dan de wel degelijk Stan Smith. Ik heb dus een exemplaar met bloemetjes in mijn bezit. Naast bling bling hou ik van alles wat romantisch is. Ik heb dus een zwak voor bloemetjes enzo.

Hoe kan je deze combineren?

by Zalando
by Zalando

Het mooiste vind ik om ze te dragen met een ‘cropped’ jeans of een opgerolde broek zodat je enkel bloot is. Ik draag ze zelfs om te gaan werken om die manier met dan een hemdje en een leuke langere golf of een Bernadette erover. De hogere modelletjes zijn ook leuk en stoer onder een zwart aanpassend kleedje. Voor komende zomer vind ik de witte modellen van ‘Adidas orginal’ wel leuk met de witte slangeprint. Wie weet ga ik wel voor een gepersonaliseerd exemplaar in het zilver (bling bling). Dat kan via de website zelf.
Om te gaan werken heb ik er Lilou Fringes aan gehangen. Zo lijken ze een beetje gekleder. Neem zeker eens een kijkje op hun facebookpagina.

Welke sneakers vinden jullie het leukst? Ook al Stan Smiths in het bezit? Welke Stan Smiths vinden jullie wel bij ‘Niet Zomaar Saar’ passen?

Liefs,

PS; Dit is geen gesponsord bericht.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!