Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Sinterklaas

intago No Comments

Sinterklaas

intago No Comments

Zoals vorig jaar toon ik hierbij mijn toppers voor Sint! Gijs & Ivonne maakten zorgvuldig een mooie brief met prentjes wat ze wensen dat Sint & piet hen brengen.

Een weekje terug maakten Gijs & Ivonne hun briefje klaar voor Sint en Piet. Allebei maakten ze een tekening en knipten ze uit hun speelgoedboekje, Ivonne werd daarin bijgestaan door mij. Bij Gijs was het centrale thema Playmobil. Toen hij voor zijn verjaardag vorig jaar zijn eerste ridders kreeg was het hek van de dam en speelt hij echt graag met Playmobil. Enkele stuks uit mijn kindertijd kwamen boven water en daar wordt nu dagelijks mee gespeeld. Hij vroeg dan ook vastberaden aan de sint een Playmobil tractor.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Playmobil is speelgoed dat degelijk is van kwaliteit en wel een tijdje meegaat. Wist je dat ze deze kerst ook leuke adventskalenders hebben? Zo kan je samen met je zoon of dochter aftellen naar Kerstmis. Samen in de doos zit een mooie achtergrond waarbij je een decor als Lapland creëert met mooie figuurtjes.  Ik zou deze al bijna voor mezelf gekocht hebben. Een andere leuke Playmobil-creatie is het cruiseschip dat trouwens verkozen werd tot speelgoed van het jaar. De inspiratie kwam van kindertekeningen door de jaren heen. Zo leuk! Een schip gebouwd zoals het gezien wordt door de ogen van een kind.

Een gezelschapsspel is ook altijd iets leuk. Een activiteit die we samen kunnen doen met de kindjes maar eigenlijk iets waar ze op een druilerige regendag ook nog iets aan hebben. Het spel Vos Laat Los van Goliath is wel iets leuk en bevat voldoende entertainment voor een 4-jarige. Het doel van het spel is dat je zoveel mogelijk kipjes verzamelt. Om beurt drukt de speler op het hoofd van de vos. Als zijn broekje losschiet vliegen de kipjes in het rond. Het schrikeffect is groot maar echt leuk en grappig. Je kan het hier kopen. Dan heb je het zeker nog op tijd voor Sinterklaas.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Ivonne heeft in de speelgoedbrochures alleen maar oog voor popjes en is een echt klein moedertje. Ze legt altijd haar popjes op de tafel met een handdoekje. Bij mijn schoonouders gebruikt ze altijd stofvodjes als lakentjes om de popjes in te stoppen. Ik vind het zo schattig! Het wordt dus tijd om die popjes een mooi bedje te geven. Ik was al een tijdje aan het kijken naar de bedjes van Smallstuff. Ok ze zijn wat aan de prijzige kant maar passen leuk in het interieur maar ze hebben ook leuke lakentjes. Te schattig! In zo een bedje hoort natuurlijk ook een popje. Ze heeft wel een lappenpopje van tante Hilde en haar Vtech popje van vorig jaar. We zochten echter iets interactiever wat ze kan verzorgen als een babytje. Maartje van Vtech is ziek en je moet haar beter maken. We vonden dat Maartje een beetje op haar leek. Benieuwd wat ze ervan zal vinden.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

De kindjes krijgen dus wel wat speelgoed maar de Sint komt voornamelijk bij ons. Ze krijgen normaal ook enkel dan of met hun verjaardag speelgoed. Gijs speelt misschien niet snel met een pop maar Playmobil vinden ze allebei erg leuk en aan het gezelschapsspel hebben ze ook allebei wat.

Ben benieuwd naar hun snoetjes op 6 december! Zo een fijne tijd hè voor de kindjes. En na Sinterklaas mogen we onze kerstboom zetten ;-).

Wat brengt de Sint bij jullie?

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!