Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Sinterklaas kapoentje

saar-vandegaer 2 Comments

Sinterklaas kapoentje

Saar Vandegaer 2 Comments

Vorig jaar deelde ik mijn Sinterklaas inspiratie en ik dacht er dit jaar nog op de valreep aan om dit opnieuw te doen. Dus bij deze, wat brengt bij ons de Sint?

Het is altijd een delicate kwestie want het lijkt zo materialistisch zo al dat speelgoed. Dat is iets wat ieder voor zichzelf moet uitmaken vind ik. Wij zelf vinden dat Sinterklaas speelgoed mag brengen. Dat is de moment van het jaar dat het kan en mag. En het leuke is, dat er ook effectief mee gespeeld wordt. Alles hangt natuurlijk een beetje af van wat je kind leuk vindt. Maar ik vond hierbij toch enkele budgetvriendelijke leuke dingen.

Houten speelgoed & Rollenspel

Ivonne is een echt meisje. Ze speelt graag in haar keuken, kookt graag en wij mogen steeds proeven. Ik zag in de folder van Lidl dus wel heel wat leuk houten speelgoed staan. Ik spotte deze echter vorig jaar al maar toen waren ze in een mum van tijd uitverkocht. Dit jaar was ik er als de kippen bij.

Pizza

 

houten speelgoed
Een houten garage

Onze hond Bernard is haar beste vriend. Ze vroeg zo een hondje dat automatisch wandelt en kan keffen op commando. Dat leek ons echter geen al te best idee voor Bernard. Piepende dingen zijn ding namelijk niet echt. Deze dierenartsen-speelset leek echter een ideaal alternatief.

Dierenartsenset

Mister legoman

 

Gijs noem ik al eens onze ‘Mister Legoman’. Hij is daar gewoon zot van. Dingen bouwen, plannetje volgen, mee spelen, zich inleven enz. Die lego komt bij hem precies altijd tot leven. Heerlijk om te zien!

lego

Spelletjes spelen

Gezelschapsspelen is voor mij pure nostalgie. Zowel Gijs en Ivonne doen dat echt graag. Dat is het moment waarbij ze onze volle aandacht vragen en krijgen. Ik vond dat zelf als kind vroeger even zeer echt geweldig. Wij deden standaard een marathon elke kerst. Wie weet staat ons dat ook te wachten. Ik vind het ook wel leuk als de sint is brengt voor hen allebei.

Monopoly en Levensweg

Knuffelen

Toen we onlangs bij Lidl waren stond Ivonne meteen een flamingo te knuffelen. In haar bed liggen standaard zeer veel knuffels dus beloofde ik haar om deze aan de sint te vragen. Ik kon het niet laten, ok stiekem vind ik hem zelf ook nog wel tof. Ik hoop wel dat er wat knuffels nu uit bed gaan mogen of er is straks geen plaats meer voor haar.

Flamingo knuffel

Wat brengt de Sint bij jullie? Over nostalgie gesproken, wie wordt ook helemaal enthousiast bij het horen van ‘Kniktieklaas’ van Bart Peeters. Als ik Gijs en Ivonne met fonkelende oogjes naar ‘Dag Sinterklaas’ geniet ik echt mee. Zo een mooie tijd voor hen.

Producten worden geheel vrijblijvend aangeboden. De volledige disclaimer kan je hier terugvinden.

 

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Els december 3, 2018 at 10:59 am

  Ik kan me helemaal vinden in je bedenking van het materialistische aspect van Sinterklaas :-). Hier bij ons is Sinterklaas ook echt het moment dat ze speelgoed krijgen van ons (wat met andere feesten en verjaardagen eerder praktische dingen zullen zijn), maar weloverwogen en zeker niet te veel! Ik schreef ook een blogpost over wat ze hier brengen :-).

  • Saar Vandegaer december 3, 2018 at 11:24 am

   Ik ben altijd wat ongerust dat ze te snel verwend zijn op die manier ook. Ik kom eens lezen ????

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!