Shopping Haul Aken // video

 

Ik ging samen met Griet en Steffi naar Aken op 15 augustus. Daar waren de winkels open en wij hadden automatisch een dagje vrij, handig! Onze hoop was gezet op een Sephora want in de Galleria Kaufhof zou deze aanwezig zijn. Helaas was dat enkel het geval voor online verkoop en zal de Sephora er pas eind van het jaar zijn deuren openen, maar wie weet gaan we dan nog een keertje terug. De kleine teleurstelling was voelbaar, maar we hebben ons zo ook wel geamuseerd.

Bij Douglas kocht ik enkele leuke tools voor een gelaats -en lichaamsverzorging. Een mini Glam Glow maskertje en een setje van de EOS lippenbalsem want deze had ik tot hiertoe nog niet kunnen testen.

Bij DM ging het er iets uitbundiger aan toe. Het is een drogisterij à la Kruidvat en Di maar met een uitgebreider assortiment in huismerken en de prijzen zijn beduidend interessanter. We hebben ons daar goed geamuseerd.

Mijn eerste aankoop van l’Occitane is een feit. Bij Galleria Kaufhof kan je ook heel veel gekende merken vinden, maar dat ziet er een beetje uit zoals de beauty afdeling van de Inno in België.

Zowel Griet als Steffi hebben ook hun haul video online staan. Neem zeker eens een kijkje!


 

 

2 Comments

  1. Beauty Treasures

    September 2, 2017 at 4:08 pm

    Ik ben benieuwd wat je van de Konjac spons gaat vinden!

Leave a Reply

error: Content is protected !!