Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Shoplog Sephora

intago No Comments

Shoplog Sephora

intago No Comments

Ik heb altijd NARS willen proberen dus deed ik een online bestellingske. Voor ik het wist zat er nog een Beautyblender bij in mijn winkelmandje. Wat ik ervan vond?

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

NARS duo: Contour en de alombekende Orgasm

In Rome bezocht ik voor het eerst Sephora. Alombekend voor het beautywalhalla zijnde en vooral omdat je er merken terug vind die je in België niet kan krijgen. Zoals TooFaced, NARS & Hourglass. Veel meer Urban Decay en Benefit. Deze zijn intussen wel verkrijgbaar bij ICI Paris XL en INNO. Dit gezegd zijnde had ik spijt, veel spijt dat ik van NARS niets had gekocht in Rome. Maar gezien mijn toch wel, uhum, grotere uitgave voor Hourglass wou ik het wat beperken. Toen ik op de website van Sephora de travelsize duo blush van NARS zag staan wist ik het. Dit was ideaal, €20 voor een doosje NARS Orgasm & Laguna. Perfect toch om te testen. Gezien ik al veel blush heb ideaal dat het geen te groot doosje is en in een handig mee neemformaat voor weekends of vakanties. Hier heb ik niet lang over getwijfeld!

Wat vind ik ervan?

by Saar Vandegaer

Ik heb veel reviews over deze wonderblush gelezen. Wel, ze hebben niet overdreven. De juiste pigmentatie, je hebt niet veel product nodig om een mooie glos op je wangen te creëren. Een mooi zacht roze, peach kleur wat past bij mijn huid zowel winter als zomer. De bronzer is ook goed. Prima pigmentatie…. Ik heb al een sterk vermoeden dat NARS een merk is zoals Hourglass. Weinig producten zullen slecht zijn. Ik wil er zeker meer van testen!

Ik had al een tijdje een blush van Sleek; Rose Gold. Ik kon het dan ook niet laten om deze twee even naast mekaar te leggen. Ik wist al even dat het de perfecte dupe hiervan is. Je ziet wat je ziet, dat is het ook. Rose Gold is misschien zelfs nog wat feller kwa pigmentatie. Er bestaat ook NARS Super Orgasm met nog meer glans en eerlijk waar, denk wel dat deze iets voor mij is. Dus van zodra er weer wat plaats is in mijn blush schuif (ja zo ben ik, ik wil niet meer make up dan in mijn schuif past) mag er terug eentje bij.

Deze items belandde oepsie ook in mijn mandje. Wie graag hiervan een review ziet, laat het gerust weten.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Beauty Blender: onmisbare tool geworden voor het aanbrengen van foundation en concealer. Ik heb dit altijd wat genegeerd en zwaar onderschat. Je gebruikt veel minder product en dat met een mooier, egaler resultaat!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Too Faced Shadow Insurance: een goede oogschaduwbasis. Brengt mooi aan, zorgt ervoor dat niets in de lijntjes kruipt, ja ben enthousiast. Stond al even op mijn ‘want – to – have – beauty – item -lijstje’ en nu ik deze heb ben ik blij.

Sephora sheetmask (voor de voetjes) & neusstrip: deze moet ik nog testen ;-). Maar ben er alvast heel benieuwd naar gezien ik de sheetmasks zeer goed vond.

PS Vergeet zeker geen reactie te posten. Je even registreren en vanaf dan kan je makkelijk reageren op de blogpost.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!