Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Shop: Miss Moose

intago No Comments

Shop: Miss Moose

intago No Comments

Op zoek naar leuke spulletjes voor de kinderkamer en een liefhebber van de Scandinavische stijl? Dan vind je hier zeker je ding!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Toen Jani me uitnodigde om een kijkje te nemen in haar nieuwe kinderwinkel moest ik niet lang twijfelen. Jani & ik hebben vroeger nog samen gestudeerd en hebben allebei kindjes van dezelfde leeftijd. Dat kan alleen maar inspirerend zijn dacht ik.

Haar winkel bruist van de energie en straalt de Scandinavische stijl uit. Ik vind het prachtig en zou Gijs zijn kamer al helemaal opnieuw willen verven en decoreren. Ze heeft ook een webshop wat al helemaal ideaal is voor mama’s als ik die niet echt meteen nog de kans hebben om naar een winkel te gaan met de kindjes.

Van leuke decoratie tot stoere kleding

Jani heeft in haar winkeltje aan alles gedacht. Je vindt er een houten bedhuisje, muurposters, houten decoratiemaskertjes, lampjes, ballonnen, schommelpaardjes, poppenstoeltjes, brooddozen, stoere broekjes en binnenkort ook leuke truitjes.

Ik was voor Ivonne dan ook wel verliefd op de slaaplampjes. Zo een spookje dat na een kwartiertje automatisch uitvalt. Een klein lampje bij haar in haar bedje waar ze tegenwoordig wel van houdt. Gijs kreeg een stoere masker-slinger voor aan zijn muurtje. Hij is tegenwoordig gek op zich verkleden in 1 of de andere superheld.

De leuke zeepjes zijn van Happy Soap. Er zit een klein figuurtje in dus wassen maar die handjes! Voor elke aankoop van dit zeepje gaat een stukje naar een goed doel.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

De koekjesdoosjes zijn zo lieflijk en ontzettend praktisch om koekjes en fruitjes ergens mee naartoe te nemen. Ze zijn altijd per 3 verpakt.

Waarom is Jani met een kinderwinkel gestart?

Vroeger had Jani ook een webwinkel maar voor volwassenen. Door de komst van 2 kindjes en met het inrichten van hun kamertjes kwamen er zoveel complimentjes dat het idee al snel begon te spelen om een winkel te starten. Wilsele is haar hometown en toen dit winkelpand vrij kwam zag ze het meteen voor haar. Het interieur is heel uitnodigend en met een leuke creatieve etalage trekt ze de aandacht naar binnen.

Neem zeker een een kijkje op haar webshop en ik mag jullie van een extra korting laten genieten. Geef bij je aankoop Saar10 in en je krijgt 10% korting op je hele aankoop. Dit kan ook als je haar in de winkel een bezoekje brengt 😉 (gewoon even melden dat je mijn blogpost hebt gezien).

Lieve Jani, veel succes met Miss Moose en mij zie je zeker nog terug! De Love-ballon kreeg alvast een mooie plaats in ons huis.

Tot binnenkort!

Liefs,

Saar

Deze blogpost kwam in samenwerking met Miss Moose.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!