Scandinavisch design

Als eerste interieurartikel heb ik het graag over iets dat me al een hele tijd boeit. Ik heb een voorliefde voor de ‘Scandinavische stijl’. Ik weet ook wel dat dit niets nieuw is. Het bestaat al even en verschijnt zowat overal tegenwoordig. Ik zet hierbij wat van mijn favoriete items op een rij.

Wanneer ik ‘Pinterest’, ‘Facebook’ of gewoon internet open en ik ‘Scandinavische stijl of interieur’ als trefwoord intyp krijg ik een massa aan input. Er zijn heel wat Deense designers die met grote merken uitpakken daarnaast veel leuke creaties en combinaties.Hetgeen mij kan bekoren zijn de geometrische figuren.

Daarnaast zijn de combinatie van wit met hout heel typisch. Een geslaagde combinatie die ervoor zorgt dat modern ook minder klinisch of té wit is, maar toch in zijn eenvoud heel mooi. Leuke spreuken aan de wand, zachte pastels met catchy deco spulletjes zijn zo enkele herkenbare stijl-kenmerken.

Hierbij enkele foto’s van items die ik zelf heel mooi binnen deze stijl vind passen, maar vooral in zo wat elke prijscategorie. Voor ieder wat wils dus want mooi hoeft daarom zeker niet duur te zijn!

Ik ga naar de toekomst toe in dit luikje wel meer foto’s laten verschijnen van leuke items binnen deze categorie. Als je suggesties hebt of verzoekjes, laat gerust iets weten.

Leave a Reply

error: Content is protected !!