Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Samenwerken

intago No Comments

Samenwerken

intago No Comments

Wil je me graag op de hoogte brengen van iets nieuws? Wil je graag samenwerken of mij iets opsturen? Mail dan even naar info@nietzomaarsaar.be.

by Saar Vandegaer
Niet Zomaar Saar is een mama blogje boordevol leuke tips over beauty, food, wat interieur, fashion voor zowel ons als voor de kinderen en wat DIY. Er zijn zoveel blogs terug te vinden maar weinigen waarin ik mezelf echt kan herkennen… Vandaar ook ‘Niet Zomaar Saar’. Het is meer dan enkel een beautyblog of een interieurblog. Ik ben net zoals velen een 30-jarige werkende mama van 2. Maar hoe combineer je dat alles? Hoe kan ik mijn huishouden ordenen en er ook wat presentabel uitzien in het dagdagelijkse leven? De tips hoe ik dat probeer te doen wil ik graag met jullie delen. Laat ons zeggen dat mijn 2 kindjes Gijs en Ivonne een grote inspiratiebron zijn om mijn blog wat input te geven. Ze zorgen ervoor dat ik steeds blijf op zoek gaan naar leuke dingen in kinderland als interieurtips voor de kamertjes, leuk speelgoed, mooie kleertjes, originele reistips of vakantie activiteiten.

Disclaimer

Ik geef steeds mijn eerlijke mening over producten die ik review. Wanneer een product niet door mij werd gekocht en dus gesponsord is, zal dat erbij staan. Foto’s op mijn blog zijn door mij genomen en anders staat de bron er steeds bij vermeld. Deze mogen dan ook niet gekopieerd of gebruikt worden zonder mijn toestemming.

PR & Marketing

Ik ben graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends in ‘beauty’land. Ik zou het aldus super vinden als jullie mij opnemen in je persbestand en informatie versturen van producten of events.

Wat kan?

Advertorials
Betaalde gastartikelen
Gesponsorde posts
Langdurig samenwerken
Winacties
Uitstappen
…….

Stuur gerust een mailtje naar info@nietzomaarsaar.be.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!