Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Review Filorga – NCTF-REVERSE

intago No Comments

Review Filorga – NCTF-REVERSE

intago No Comments

Een dagverzorging die NCTF bevat. We gaan niet injecteren om huidveroudering tegen te gaan, maar wel smeren.

by Saar Vandegaer

Vanaf een bepaalde leeftijd gaan we best pro-actief onze huid extra hydrateren en verzorgen om huidveroudering niet progressief te laten evolueren. We willen net de veroudering tegen gaan. Ik krijg op mijn 32-jarige leeftijd al wat last van de eerste frons-rimpels op mijn voorhoofd. In de zomer had ik het echter erger. Ik vreesde dat er niets anders op zat dan botox injecties. Geen rampen natuurlijk maar ik ben nog niet klaar om al elke 6 maanden te gaan injecteren. Komt er ook nog eens bij dat ik te veel angst heb voor nevenwerkingen of mislukte pogingen. Ik zou graag hebben dat lachen namelijk geen pijn doet. Thans heb ik al enkele vriendinnen in mijn naaste omgeving die het met succes hebben gedaan en ja het resultaat is echt prachtig. Waarom de schrik er dan bij mij zo goed in zit? Geen idee… Angst voor naalden heb ik zeker niet dus daar ligt het zeker niet aan.

by Saar Vandegaer

Toen ik dit gamma van Filorga echter zag was ik sterk geïnteresseerd. Het NCTF®-Reverse gamma  (ook hét ingrediënt van de befaamde Nutri-Filler Lips) bevat bestanddelen die tot die tijd alleen in injecties werden gebruikt. Door het gebruik van chronosferen (dit zijn microscopische vectoren waarin een waterfase wordt gecombineerd met zeer kleine tensioactieve stoffen) gaan ze werkzame bestanddelen diep in de huid kunnen doordringen zonder het gebruik van naalden. Dit is een enorme innovatie op gebied van esthetische geneeskunde!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Het is dus POLYREVITALISATIE in een potje. Dit unieke assortiment heet NCTF-REVERSE® en bevat 10 maal zoveel NCTF® als de andere formules van FILORGA.

by Saar Vandegaer

Wat zou het resultaat moeten zijn?

Een duidelijke verbetering van de kwaliteit van de huid in minder dan 7 dagen. Zichtbaar effect op rimpels, elasticiteit van de huid, egale teint, poriën en hydratatie. Net zoals bij de dermatoloog, maar dan gewoon bij u thuis.

Het gamma bestaat uit 3 stappen:

1. Lotion

De eerste stap uit het assortiment dat je zowel ’s morgens als ’s avonds toepast na het reinigen van je gelaat, is deze lotion. Deze fles bevat het equivalent van een flesje regenererend NCTF®.  Deze heeft heel specifiek doeltreffend invloed op:

by Saar Vandegaer
 • Hydratatie: AQUA-MX-technologie (watervanger + hydraterend salie-extract)
 • Ontgiftend: anti-vervuilende polysaccharide

Waterige en frisse textuur voor na het verwijderen van de make-up en voor het serum. Ik vind deze lotion niet prikkelig aanvoelen zoals je vaak kan hebben bij lotions maar juist heel verrijkend en zacht.

Een nieuw gebaar afgeleid van Aziatische schoonheidsrituelen

150 ml // €44,90

2. Serum

DIEP DOORDRINGEND SERUM

INTENSIEVE BOOSTER

Bevat het equivalent van een flesje regenererend NCTF®

Zeer doeltreffende invloed op:

 • Rimpels: ingekapseld retinol, collageen- en elastinebooster.
 • Stevigheid: plantaardig DNA afkomstig uit tarwekiemen, anti-elastase.
 • Stralende huid: natuurlijke vitamine C, gestabiliseerd met glucose voor geleidelijke afgifte.

– “Quick-break” textuur, snel doordringende textuur

Dit product heb ik zelf nog niet kunnen testen omdat het nog niet beschikbaar was, maar ik gebruikte telkens mijn serum van Sisley ter vervanging van deze stap. Deze kon dan ook voor een booster zorgen alleen jammer genoeg niet met het belangrijkste ingrediënt uit heel het assortiment namelijk NCTF®.

30 ml // €79,90

3. Dag -& nachtverzorging

Bevat het equivalent van een flesje regenererend NCTF®

Zeer doeltreffende invloed op:

 • Rimpels: hyaluronzuur met middelzwaar gewicht, booster van endogeen hyaluronzuur.
 • Stevigheid: biomimetisch collageen, booster van endogeen collageen (organisch silicium + alginezuur).
by Saar Vandegaer
 • Stralende huid: vitamine A met peelend effect, herstructurerende vitamine H, vitamine E & en ontgiftende polyfenolen

Er zijn 2 VERSHILLENDE verzorgingen:

1. Matte dagverzorging: 

Lichte, vloeibare textuur verrijkt met protoberberinen en oleanolzuur voor een matterend, zuiverend effect en een sterke werking op de poriën. Deze crème is eerder geschikt voor de gemengde en iets gevoeligere, vette huid.  Deze heb ik gebruikt. Van te rijke dagcrèmes krijg ik nogal snel pukkeltjes.

2. Dagcrème:

Rijke, comfortabele textuur verrijkt met herstellende karitéboter om de droge, veeleisende huid tevreden te stellen

50 ml // €79,90

Deze producten zijn vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij Paris XL.

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

 • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
 • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
 • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
 • Coffeelover ♥️!
 • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
 • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!