Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Pressdays SS17

intago No Comments

Pressdays SS17

intago No Comments

Een kleine 2 weekjes geleden waren er de persdagen. Jullie hadden nog een verslagje van mij te goed.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Wie mij volgt via de sociale media zag zeker enkele foto’s voorbijkomen van leuke trends voor het voorjaar 2017. Ik werd door enkele PR bureaus uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen bij hun nieuwe producten. Allerhande nieuwe collecties en trends werden voorgesteld. Van sommigen mogen we al een preview laten zien, van sommige nog niet. Ik zag alleszins vele producten die mij wel konden bekoren. Zowel op gebied van make-up, skincare als op gebied van mode en interieur. Bij Appeltree liet ik mijn nagels lakken in een mooie kleur van Sally Hansen. Zij brengen een nieuw pakje uit met een verzorgende olie. Ik koos voor een zachte n_ude_ kleur.

Sommige producten kregen we ook mee naar huis om een uit te testen. Wat ik natuurlijk het meeste leuk vond zijn de items uit het beauty assortiment. Zo ben ik heel benieuwd om het overnight masker van BABOR te gaan testen. Een masker dat je kan aanbrengen voor het slapengaan en wat tijdens de nacht zijn werking heeft. Rodial heeft enkele eye-masks die we kunnen testen. Ik ben hoe dan ook wel fan van handige oplossingen als patches of sheets. Deze oogmaskers zorgen ervoor dat de huid onder je ogen gehydrateerd wordt met Rodials unieke dragons blood complex. Het zorgt voor een verfrissende blik wat een verjongend effect heeft. De nachtcrème van Sothys is voor mij ook een hele nieuwkomer. Op make-up gebied Mag mag ik de wenkbrauw-producten van Eylure testen. Ik kende dit merk enkel nog maar van hun valse wimpers dus ik ben heel benieuwd om deze items ook eens te testen.

De persdagen & ook andere events zijn ook fijne dagen om kennis te maken met andere beauty & lifestylebloggers. Ik deed deze persdagen samen met Amy .

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!