Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Pink lips

intago No Comments

Pink lips

intago No Comments

Lippen in de verf zetten. Het is echt wat voor mij, rood of paars zijn de meest extremen. Maar deze ‘candy’ kleur van MUD al gezien?

by Saar Vandegaer

Make up designery of MUD kwam deze zomer met zo een leuk kleurtje.

Roos is mijn kleur en roze lippen zijn dus echt iets voor mij! Stel je hebt een jeans aan met witte T-shirt en eenvoudige make up maar dan roze lippen. Dat is het toch? Ik draag het hier in combinatie met de ‘Shimmer brick van Bobbi Brown in de kleur ‘nectar’. Eerst vond ik het te shiny maar in combo met deze lippen. Dik ok toch! Volgens mij is de zon beginnen schijnen toen ze deze lipkleur zag ;-). (ok dat is erover)

Het is wel al een tijdje duidelijk dat ik het heb voor felle lipkleurtjes. Vergeet gloss en matte lip producten want die zorgen voor super droge lippen en kloven. Misschien ook omdat deze tot de satin collectie behoort. Candy Jum jum van MAC zou ik dus zeker eens moeten proberen maar ik vrees al voor een vreselijk resultaat. De prijs van MUD is zeker te vergelijken met MAC dus daarvoor moet je het niet doen. De kwaliteit en pigmentatie is beter. Brengt heel makkelijk aan. Met een lippotlood eronder krijg je of een feller resultaat of een zachter resultaat afhankelijk van de kleur die je gebruikt. Ik had de lipkleur ’s avonds na eten en regelmatig drinken nog steeds op. Zeker een aanrader!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

MUD: Flirt €21,50

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Happiness is my favorite color 💜
.
.
.
.
.
.
📷 @haaikie 🙏🏻
.
.

#belgisch #ikkoopbelgisch #elected #belgischemode #bodypositive #mode #metime #antwerpen #ootd #belgischeblogger #vsco #blogger #outfit #outfitinspo #lookoftheday #favoriteitem #winter #colorboost #datetowear #purple #skirt #inspire #wiw #outfitlove #outfitinspo #fall2020 #fall2020fashion
  • I want to go back ⋒ #throwback
  • Tuesday, choose to smile ⋒
.
.
.
#tuesdaymotivation #ivonnekeiswel
  • She has the face of an angel,
And the mouth of a sailor.
.
Ivonne heeft er wel een handje van weg om mij soms wat in verlegenheid te brengen ‘en plain publique’ zoals we dat hier zeggen. Zoals wanneer ze al wijzend vraagt waarom iemand zoveel stippen heeft en daarmee acne bedoelt of wanneer ze vraagt waarom iemand zijn pyjama nog aan heeft terwijl dat helemaal niet het geval is... maar gisterenavond zei ze uit het niets dat ze fier is op mij. Dus ik vroeg haar waarom dan? Gewoon, je doet zoveel voor ons. Ik wist niet wat ik hoorde maar daar had ze mij toch even goed vast in dat moment. Nadien gingen we allemaal met een glimlach slapen, einde.
.
.
Mopje, nadien hoorde ik haar snotteren in bed omdat ze haar losgekomen tand kwijt was. Ik zocht alles af maar geen tand te vinden 😬😬. Ik troostte haar dan maar met de boodschap dat ze nog veel tandjes ging verliezen en dat we die dan nooit meer kwijt gaan spelen. Maar een witte Planken vloer blijkt plots toch niet zo erg handig.
.
.
.
#dailylife #momlife #parenting #ivonnekeiswel #selfie #minime #morningpictures #storytime #oureverydaymoments #oureveryday_moments #wanttorememberthis #daughter #vsco #vscocam #kids
  • (Cosy)H o m e
  • H ♡ P E - L ♡ V E
My favorite kind of accessory! I can change the letters depending on what kind of day it is. Gijs & Ivonne amuse themselves by changing the letters. With the code ‘25nietzomaarsaar’ you receive a 25% discount on everything.
.
.
.
Mijn favoriete accessoire is een gouden ketting, bij deze kan ik de letters veranderen afhankelijk van mijn humeur of zo. Met de code 25nietzomaarsaar krijg je 25% korting op alles trouwens.#gifted #padlock #padlocknecklace #selfie #tomhope #lifestyle

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!