Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Pink lips

intago No Comments

Pink lips

intago No Comments

Lippen in de verf zetten. Het is echt wat voor mij, rood of paars zijn de meest extremen. Maar deze ‘candy’ kleur van MUD al gezien?

by Saar Vandegaer

Make up designery of MUD kwam deze zomer met zo een leuk kleurtje.

Roos is mijn kleur en roze lippen zijn dus echt iets voor mij! Stel je hebt een jeans aan met witte T-shirt en eenvoudige make up maar dan roze lippen. Dat is het toch? Ik draag het hier in combinatie met de ‘Shimmer brick van Bobbi Brown in de kleur ‘nectar’. Eerst vond ik het te shiny maar in combo met deze lippen. Dik ok toch! Volgens mij is de zon beginnen schijnen toen ze deze lipkleur zag ;-). (ok dat is erover)

Het is wel al een tijdje duidelijk dat ik het heb voor felle lipkleurtjes. Vergeet gloss en matte lip producten want die zorgen voor super droge lippen en kloven. Misschien ook omdat deze tot de satin collectie behoort. Candy Jum jum van MAC zou ik dus zeker eens moeten proberen maar ik vrees al voor een vreselijk resultaat. De prijs van MUD is zeker te vergelijken met MAC dus daarvoor moet je het niet doen. De kwaliteit en pigmentatie is beter. Brengt heel makkelijk aan. Met een lippotlood eronder krijg je of een feller resultaat of een zachter resultaat afhankelijk van de kleur die je gebruikt. Ik had de lipkleur ’s avonds na eten en regelmatig drinken nog steeds op. Zeker een aanrader!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

MUD: Flirt €21,50

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!