Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Pertang da’s ferm!

intago No Comments

Pertang da’s ferm!

intago No Comments

Het schoolritme zit er al weer helemaal in en ‘oh ja daar is de herfst’. Tijd voor warme kleding en een leuk primeurtje op gebied van kindermode!

Ik ken Lotte van ‘Pertang da’s ferm’ al even. Ze maakte een heel leuk borstvoedingskleedje op maat voor me een tijdje terug, wat kleding voor zowel Gijs als Ivonne en leuke gepersonaliseerde cadeautjes. Dus ben jij ook zo gek van unieke stuks die 100% handgemaakt zijn. Neem dan zeker eens een kijkje op haar nieuwe website die ik vandaag als eerste mag voorstellen:

De collectie die ze nu lanceert is heel naturel; een combinatie van zwart/wit met gouden accentjes, streepjes, bolletjes en de leukste opschriften als spoed oech, p’tit bandit of wolfje. Daarnaast gaat haar collectie nu zelfs t.e.m maatje 170 zowel voor de jongens en meisjes. Ik durf de collectie kort samenvatten als een lust voor het oog en tip top want er werd aan alles gedacht van kleedjes met bijpassende leggings voor meisjes tot stoere truitjes met harembroekjes voor jongens. Ja, ik ben fan!
Wil je de unieke kleding graag eens eerst zien voor je deze aankoopt? Breng haar dan een bezoekje op de volgende beurzen: HandgeMa(r)kt en Shopfabriek.
Heb je nog een vraag, neem gerust contact op met ons ‘Ferme Lotte’.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!