De perfecte insta selfie met Rimmel London

Rimmel London bracht een make-up gamma uit die zich focust op de perfecte insta-selfie! Het zijn enkele handige tools die ervoor zorgen dat we de ideale vlekkeloze foto kunnen nemen zonder filterke.

Ik beken dat ik als beautyblogger regelmatig selfies neem van mijn make-up looks. Hetzij om te delen via instagram, hetzij voor een blogpost. Volgens onderzoek besteedt zelfs de gemiddelde vrouwelijke millennial zo een 5 uur per week daar aan. De nieuwe collectie van Rimmel is een aanvulling op de Insta-lijn die ze al hadden.

Correcting palette – contourstick – insta fix & Matte poeder – Fixing spray

Contouren:

Voor mijn look probeerde ik de duo contourstick. Ik moet zeggen dat ik vaak enkel poeder gebruik om te contouren maar deze stick zag ik al bij vele high-end make-up merken verschijnen dus ik was wel heel erg benieuwd om het zelf uit te proberen. Hiermee gaan we de jukbeenderen accenturen. Aan de ene kant zit een highlighter om nog beter licht te kunnen reflecteren. De textuur van het product is heel crèmig en makkelijk te blenden. De stick is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Met de paletten kan je nog betere in laagjes gaan werken en opbouwen maar mijn persoonlijke voorkeur gaat wel naar de stick.

Er is een apart palette voorzien om enkel te corrigeren. Kwestie van even onze roodheden (puistjes), donkere wallen en een vale huid weg te werken.

Het poeder heb ik gebruikt om mijn foundation te fixeren, imperfecties minder zichtbaar te maken en de glans te controleren. Al breng ik dat bij mezelf eerder in balans want over het algemeen heb ik niet zo snel last van te veel glans. Ik vind dat net fijn. Het is echter wel ideaal om concealer goed vast te zetten onder de ogen. Een fijn poeder voor een mooi prijsje. Ik krijg er vooral geen droge lijntjes van wat vaak wel gebeurt met doorzichtige poeders.

VOOR- TIJDENS
Full Face – Bourjois lipstick – Bourjois Mascara

Op mijn wangen bracht ik wat van de pink glow strobing aan.

Als finish de setting spray om de make-up goed vast te zetten. Ik gebruikte deze ook als primer voor het aanbrengen van de foundation.

Welk product zou jullie het meest aanspreken?

  • Insta Duo contour stick: €9,99
  • Insta Conceal & Contour: €10,99
  • Insta Conceal & Correct: €10,99
  • Insta Strobing Highlighter: €8,99
  • Insta Fix & Matte: €10,99
  • Te koop bij Kruidvat & DI

Leave a Reply

error: Content is protected !!