Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een parfum voor mij en het huis

saar-vandegaer No Comments

Een parfum voor mij en het huis

Saar Vandegaer No Comments

Hoe zalig zou dat zijn, een huisparfum dat ikzelf ook kan gebruiken? Zeker met de komst van onze hond, Bernard, volgende week zijn er toch enkele onzekerheden in het leven. We weten nog niet zo goed wat ons op dat gebied overkomen zal. Manlief is vooral wat angstig dat het huis wat te fel naar hond zou gaan ruiken. Ja ik moet eerlijk bekennen dat ik dat zelf niet zo bijster aangenaam vind. De voorraad geurkaarsen werd dan ook aangevuld, maar wat als er ook alternatieve oplossingen zijn?

Parfumeer je huid en je huis met Grace

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Dat merk je ook in de ontwikkeling van dit nieuwste product in hun gamma.

Vorig jaar kwam Pascaud met minerale make-up en deze Grace zorgt dan ook voor een vervollediging van het assortiment. Ze zijn een stap verder gegaan in de ontwikkeling ervan. Pascaud heeft al heel wat schoonheidssalons waarbij ontspanning zeker een must is. Tijdens een gelaatsverzorging en massage kom je helemaal tot rust. Ideaal is dan ook dat de behandelruimtes in zo een instituut lekker gaan ruiken. Dit namen ze zelf als belangrijkste sleutelpunt voor de ontwikkeling.

De kenmerkende eigenschappen van de geur zijn vanille en oranjebloesem met een klein beetje musk, jasmijn, patchouli en roos. Je merkt dat het dus een heel typerende zachte en ontspannende geur is. Zo kan ik deze ook het beste zelf omschrijven. Zacht, poederig, niet te overheersend en toch aanwezig.

Je kan Grace online bestellen of in één van de salons. // €135 voor 100 ml

 

 

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!