Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Op Valentijn vieren we de liefde of niet?

saar-vandegaer 4 Comments

Op Valentijn vieren we de liefde of niet?

Saar Vandegaer 4 Comments

Op 14 februari vieren we het feest van de liefde. Hartjes voor iedereen vandaag! Voor mij is het hier vandaag de start van iets nieuws. Ik ga een nieuwe challenge aan. Naast de gekende ‘Tournée minérale’ of’ Tournée zonder gal’ ga ik eens 40 dagen bloggen. Jawel elke dag, althans dat ga ik zeker en vast proberen, komt er een update online!

Ik doe bij deze dan ook graag een kleine oproep naar jullie. Wat zien jullie in een blogreeks graag verschijnen. Welke vragen zal ik eens voor jullie nakijken en verwerken? Het zal een variatie zijn tussen beauty, persoonlijk, lifestyle en ook enkele terugblikken.

Liefde

Op naar de orde van de dag. Hoe vieren jullie Valentijn? Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat wij dit feest niet echt vieren. Ik ben zo één van de zovelen die de overwaaiende commerciële trend liever aan mij laat voorbij gaan. Nee nee geen zorgen, dat is hier geen zoveelste klaagpost. Wij vieren wel de liefde, maar voor mij mag dat ook op een andere dag dan 14 februari. Het zit zo een beetje in de kleine dingen.  Ik geef daarin eerlijk toe dat ik wel een meisje ben, (Waha een meisje, op de gezegende leeftijd van 33 ben je eigenlijk geen meisje meer maar toch) dat zal genieten van verrassingen. En dan heb ik het niet over cadeautjes of bloemen want ik zou liegen als ik ga beweren dat ik dat niet graag krijg. Maar ik kan er zo van genieten als Tim mij verrast met een etentje of als hij helpt in het huishouden. Dan ben ik al ruimschoots tevreden zunne.

50 Shades of Grey

& Other Stories – Valentijnscollectie

Gisteren ging ik met een vriendin naar de laatste verfilming kijken van de 3-delige boekenreeks: “50 Shades freed”. Jawel, één van mijn ‘guilty pleasures’. Dat is hier een bekentenis aan het worden. Ik ben echt een sucker voor zo een films. Normaal gezien ga ik het liefst naar spannende films kijken of zelfs thrillers. Mijn favoriete Netflix series zijn dan ook Zweedse politieseries en toch is er ook een stukje Saar dat het wel heeft voor het perfecte plaatje. Zeg nu zelf die Mister Grey zijn charisma, stem, machtspositie en lijf (ja kom hè mannekes, daar gaat het ook om). Zo een persoonlijke huishoudster die de was en de plas even voor mij doet, persoonlijke bodyguard en zo een collectie luxe wagens die altijd blinken, een buitenverblijfje in Aspen maar ja tuurlijk dat. Het doet ons toch wel wat! Hetgeen mij dan wel zo enorm begint te ergeren aan zo een films is wanneer hij dan al zingend aan de piano plaats neemt. Allé ja kom erover is erover en dat was erover. Dat strookt helemaal in met het beeld dat de boeken mij inprentten. Het is allemaal toch iets of wat te afgelikt en perfect.

Hoe dan ook verwacht ik nu niet thuis te komen bij mijn eigen Christian Grey. Zo een fout figuur of stereotype man dat echt alleen maar in de film bestaat. Al zou ik het wel een goeie straf vinden voor Tim om hem eens te laten kijken naar die film. Voor wanneer er al lang geen etentje meer was of minder hulp in het huishouden. Maar hij doet natuurlijk meer dan dat want anders waren wij niet al 17 jaar samen en 10 jaar getrouwd. Veel ♥ voor hem!

Wat doen jullie bij Valentijn? Wordt dat nog echt gevierd vraag ik me af?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • Kreanimo februari 14, 2018 at 2:35 pm

  *steekt hand in de lucht* hier nog zo een sucker voor van die films! 😉

 • Nicole februari 14, 2018 at 8:09 pm

  Houden van is hier dagelijks. De liefde wordt niet meer speciaal gevierd hoewel nu het er zo specifiek over gaat ik dat graag weer eens ga doen in een gezellig restaurant. Succes met de blog challenge.

 • Kimberly februari 15, 2018 at 11:49 am

  Ik heb nog geen enkele film van de 50 shades gezien misschien toch eens bekijken Wij vieren geen Valentijn maar we proberen elke dag aan elkaar te laten zien, hoeveel we van elkaar houden.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!