Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

NYX make-up

intago No Comments

NYX make-up

intago No Comments

Tijd om eens make-up van NYX te testen. Toen we onlangs een weekendje in Gent waren kon ik eens binnenspringen in hun eerste Belgische winkel. Dit is wat ik kocht!

by Saar Vandegaer

Een dagje shoppen in Gent? Dan moet ik toch wel even langsgaan in de nieuwe NYX winkel. In mijn telefoon had ik, goed voorbereid als ik was, mijn wishlist opgeslagen. Nu ik was gewaarschuwd dat veel uitverkocht kon zijn en dat was helaas ook wel het geval. Sinds de opening enkele maanden geleden wordt de winkel overspoeld door fans. Binnenkort zou er nog eentje opengaan in Namen en ik geloof dat ze in 2017 zouden starten met een wegshop. Maar ik kon toch enkele leuke producten scoren en heb ze ook een tijdje uitgetest.

NYX is enorm gekend om hun goed gepigmenteerde make-up en al helemaal voor hun vloeibare lip cream of gloss.

Ik kocht een setje van 4 Holiday Intense Butter Gloss-jes. Deze set bevat 4 frisse kleuren waarvan 2 nude kleurtjes en 2 extremere kleuren. Zo een donkerdere kleur is voor mij een echte step-outside-of-my-comfortzone. Heerlijk toch eens wat anders proberen en de felle roze kleur vind ik echt heel leuk voor een zomerse fellere look. De lip producten brengen heel gemakkelijk aan. Nu het zijn wel gloss-jes natuurlijk dus dat ze niet erg lang houden is wel normaal al moet ik zeggen dat het nog goed meevalt. De felle kleuren brengen alleen heel streperig aan en een beetje vlekkerig. Ze hebben wel een zoet geurtje wat ik altijd fijn vind bij een gloss. Ze zijn heel doorzichtig waardoor, als je echt goed kijkt, je strepen kan zien. Daarnaast koos ik nog 2 lip producten die in hun meest verkochte items rek stonden uitgestald. Soft matte lip cream in de kleur 19 Cannes & 17 Ibiza. Voor deze matte lip producten is NYX heel gekend. Ik moet zeggen dat ze je lippen precies ook voller lijken te maken, heel fijn aanbrengen met een handige applicator. In tegenstelling tot de Intense butter gloss verpakking heb je hier zwarte doppen. Ik heb sindsdien altijd 1 van de 2 in mijn handtas mee.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Bij de baked blushes was ik meteen verliefd op deze bronzige Ignite passion kleur. Ik vind dat echt mooi om te gebruiken tijdens de wintermaanden. Een heel mooi gepigmenteerde blush. Je hebt niet veel product nodig om een mooie kleur aan te brengen. Een mooie perzik kleurige blos op je wangen. Ik heb zelf een heel lichte huid dus dan zie je er meteen gezonder uit vind ik.

Daarnaast kocht ik nog de taupe-kleurige blush met de bedoeling om deze te gaan gebruiken als contour kleur. Ik heb het al een paar keer gebruikt, maar ik vind het resultaat nog niet helemaal wat het moet zijn. Ik vind het heel koud overkomen precies… Misschien als ik in de winter nog bleker ben, dat het effect dan mooier is maar ik mis toch wat warmte in mijn look als ik het gebruik.

Ik was gegaan voor een jumbo eye pencil in een witte kleur om als basis te gebruiken voor een ooglook maar die was er niet. Ze de kleur cotton maar die is de glanzend en zilverkleurig. Die had ik beter gewoon laten liggen vrees ik. Daarnaast kocht ik nog iets dat ik beter liet liggen namelijk de Plush gel lipstick in de kleur 02. Deze brengt heel streperig aan en droogt mijn lippen enorm uit. Maar wel in een heel leuk kleurtje. Ivonne speelt er nu af en toe mee wat ook schattig is.

Wat zijn jullie NYX favorieten?

Liefs,

Saar

Intense Butter Glosset // € 18,20

Soft Matte Lip Cream // € 7,20

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Baked Blush // € 8,30

Definition Blush // € 7,20

Gel Lipstick // € 7,20

Jumbo Eye Pencil // € 6,20

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!