Nivea Soft Mix Me

De Nivea soft crème bestaat al 20 jaar. Onlangs organiseerde Nivea een heel erg leuk event. Daar werden deze varianten al even getoond. Een echte zomereditie van de doodgewone ‘soft’ of nostalgische blauwe Nivea. Fun en frisse hydratatie!

Fris en fruitig

De basis crème is nog steeds de Nivea Soft, maar daar werd eigenlijk 3 maal een ander fruitig parfum aan toegevoegd. De drie aroma’s kan je onderling gaan combineren en gaan ons een zachte huid bezorgen.

Nivea Soft Mix Me Chilled Oasis

De drie varianten zijn zo fruitig en toch zo apart en typerend. De basis blijft de Nivea Soft formule behouden op basis van Jojoba-Olie en vitamine E. Zo brengt de roze variant echt een ode aan rode vruchten waarbij de groene eerder fris, plantaardig ruikt en de gele variant echt tropisch ruikt door de ananas die erin zit vermoed ik. De groene variant is stiekem wel mijn favoriet. Een geur die echt bij mij past en mij in een zomerse sfeer brengt. Maar ik durf hem ook wat zoeter te maken door deze crème te mengen met wat van de gele. Of als ik 1 geurtje te fel vind, meng ik er wat van de gewone Nivea Soft bij.

Het kleine potje is een handig meeneem formaat voor in je handtas. Een must voor mijn droog voorhoofd. Sinds ik een froufrou heb is dat trouwens alleen maar erger geworden dus smeer ik meerdere keren per dag daar even wat bij. Ik gebruik deze trouwens ook supergraaf gewoon als handcrème. Doordat de crème ook zo licht is van textuur wordt ze snel door de huid opgenomen. Handig om mee te nemen dus of handig als je ‘s ochtends na het douchen je goed wil insmeren maar niet veel tijd hebt.

Nivea soft Mix me is vanaf nu verkrijgbaar – 100ml €3,49

3 Comments

  1. Elke

    Mei 9, 2018 at 7:50 pm

    Ik heb zelf die exotic en vind deze enorm goed!

  2. Beauty Treasures

    Mei 21, 2018 at 6:40 am

    Ik vind het een fun product doordat je er je eigen creatie mee kan maken. Hoewel de groene mijn voorkeur geniet.

Leave a Reply

error: Content is protected !!