Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Nieuwkomer: Treeds Traditions natural body care

saar-vandegaer No Comments

Nieuwkomer: Treeds Traditions natural body care

Saar Vandegaer No Comments

Weekend is sowieso pampertijd. Mijn wekelijkse zen-momentje. Dan zorg ik voor rust en kalmte om mij heen. Kleine kanttekening: in de mate van het mogelijke natuurlijk met 2 kinderen en een hond.

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik absoluut fan ben van ‘shower foams’. Ik vind dat zo makkelijk in de douche en toch oh zo fijn. Het voelt zachter dan een klassiekere douchegel en het bezorgt mij een instant ‘zen’ gevoel. Rituals is zo wat het eerste merk dat ermee kwam geloof ik. Maar deze zijn natuurlijk ook wel wat prijziger. Onlangs ontdekte ik dit nieuwe merk.

Treets Traditions

Het merk Treets Traditions staat voor natuurlijke, voedende lichaamsverzorging zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Deze ‘Pure Serenity’ lijn is ontwikkeld op basis van Japanse kersenbloesem en yuzu. Het is voornamelijk de badcultuur met de geschenken van Moeder Natuur die zo typerend is voor de Japanse traditie.

Prijs kwaliteit is de verhouding van deze producten zeker heel goed. Het logo zelf doet me een beetje denken aan het merk ‘Origins’. De verpakking en kleuren verwijzen wel naar de kersenbloesem.

Shower Foam

Een doucheschuim die bij aanraking met water al snel transformeert in een romig schuim met een heerlijke geur. Ik vind het heel ontspannend werken maar dat lijkt mij wel duidelijk.

Treets Pure Serenity Bamboo Body Scrub

Een lichaams scrub gemaakt van bamboe-extracten, yuzu bloemen en kersenbloesems. De yuzu bloemen werkend verkwikkend en de kersenbloesems bevatten antioxidanten. Deze helpen om de huid te verjongen en te verzachten. Deze laatste werkt vooral heel ontspannend. De textuur bevat redelijk wat olie waardoor deze bovenaan ligt. De zoutlaag ligt onderaan dus met het handige bijgeleverde spateltje makkelijk te mengen. Deze scrub wordt  in een leuke karntonnen verpakking ook geleverd waardoor deze als ‘drogist’ merk toch wel high end lijkt. Ik vind het een fijne lijn en ook de prijs vind ik echt enorm mooi meegenomen. Treets Traditions bewijst duidelijk dat een degelijke ‘special treat’ voor ons lichaam niet duur hoeft te zijn. Ik zou deze zeker opnieuw aankopen.

Verkooppunten: Deze lijn is te koop bij DI
Treets Pure Serenity Foaming Shower Gel, 200ml – € 6,99
Treets Pure Serenity Bamboo Body Scrub, 375ml – € 9,99

 

*Dit artikel bevat samples. Testers worden geheel vrijblijvend aangeboden zonder garantie op een blogpost. Meer hierover kan je hier terugvinden.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!