Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Nieuwe haartool: Remington Air 3D

saar-vandegaer 2 Comments

Nieuwe haartool: Remington Air 3D

Saar Vandegaer 2 Comments

Er is een nieuwe haartool in town. Wat zeg ik, er zijn er meerdere. Maar deze newbies zijn absoluut het vermelden waard. Zeker als je net als ik een stevige bos haar hebt en altijd opziet tegen het haren drogen. Dat duurt namelijk normaal gezien altijd zo lang.

Haren drogen is slecht voor je haar

Je zou denken dat dit maar een fabeltje is maar helaas is het een feit dat die hitte gewoon slecht is voor ons haar. Het breekt de punten sneller af, maakt ze droger. Een beetje alles wat je eigenlijk niet echt wil. Deze haardroger bevat een geavanceerde technologie. Daardoor hoeven we ons geen zorgen meer te maken over het ‘te warm’ föhnen.

Ik douche me elke ochtend maar ik zie altijd zo op tegen dat föhnen want ja de kinderen moeten ook nog gekleed worden en er is een hele waslijst los daarvan. Deze haardroger bevat een 3D stroom van lucht. Dat zorgt ervoor dat er een optimale luchtstroom is waardoor de warmte beter verdeeld is. Je bekomt dus meer glans in je haar en je haar is gelijkmatig droog waardoor dat sneller gaat. De droger bevat een ionische generator waardoor je dus minder pluizig haar zal hebben maar meer glans.

Remington Air 3D
Look van het toestel
logo
Result: snel drogen
Snel gedroogd

De look van het toestel.

Kunnen we het ook even hebben voor de zalige look van deze droger? Hij is compact, licht van gewicht en voelt makkelijk aan. Het zwaarste punt van de droger zit namelijk in het handvat en niet in de kop zoals bij andere föhns. In dat opzicht durf ik het dus ook wel een ergonomische föhn te noemen want geen armpijn of nekpijn. Nog leuk is dat de kop van het toestel hol is en oplicht wanneer het toestel aan staat. Zo zie je het logo van Remington. Ivonne vindt dat geweldig om even door te kijken zo. Bij koude lucht kleurt deze ook blauw. De haardroger zit in een koffer met daarbij de verschillende opzegstukken (voor krullend haar, sluik haar enz).

Makkelijke haarkam: Remington Tangled 2 Smooth

Nog zo een handige tool die effectief Ivonne en mijn leven makkelijker hebben gemaakt. Haren kammen kan pijnloos, hoera en ook nog eens supersnel. De Tangled 2 Smooth heeft een kop met haren die tijdens het kammen bewegen. Zo gaan de knopen eruit zonder effectief te moeten trekken met pijn aan de hoofdhuid. Nog een voordeel is dat deze tool op batterijtjes werkt en je het overal kan meenemen. Hier wordt het zowel op nat als droog haar gebruikt. Nog een voordeel.

 

Tangled 2 Smooth
Remington Tangled 2 Smooth
De Remington Air 3 D droger is verkrijgbaar vanaf €199.
De Remington Tangled 2 Smooth is verkrijgbaar vanaf €19,99

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Karin Hognoul juni 26, 2018 at 9:32 am

  Goed om weten. Ik was toch van plan om een nieuwe haardroger te kopen. Dank je voor deze tip.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!