Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Mijn nieuw juweeltje van Lucardi

saar-vandegaer 2 Comments

Mijn nieuw juweeltje van Lucardi

Saar Vandegaer 2 Comments

Of het nu je verjaardag is of een andere gelegenheid een leuk juweeltje is altijd fijn. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor minimalistische juweeltjes. Maar als jonge mama ga ik nooit de deur uit zonder oorbellen of een ketting.

Zeg het met een juweeltje

Af en toe verdienen we dat, eens iets nieuws. Ik moet eerlijk bekennen dat voor mij persoonlijke veel redenen goed zijn. Ik heb ook geen dure exemplaren in mijn collectie zitten moet ik eerlijk bekennen. Naast mijn trouw -en verlovingsring kosten mijn juwelen zelden meer dan €100. Ik ben niet bepaald gierig, ik heb op dat gebied niet meteen een dure smaak. Hoofdzakelijk omdat ik graag afwissel. Ja, ik ben zo iemand die zilver en goud gewoon combineer. Of elke reis, of citytrip koop ik wel iets kleins als aandenken. Mijn mama is die traditie ooit gestart met ‘bellekes’. Ik koop dan oorbellekes, of een ring of een hangertje enz.

Naamketting – sterketting Lucardie

Er is zoiets waar ik mezelf al meer dan 10 jaar mee wil belonen. Iets wat al zo lang op mijn wishlist stond maar ik voor de één of de andere reden nooit effectief bestelde. Meestal krijg ik mijn juweeltjes ook cadeau. Maar zelden koop ik ze zelf tenzij ik iets echt wil. Ik ben van de ‘Sex & The City”-generatie. Je weet wel, de naamketting die ‘Carrie’ zowat gans de serie droeg en uiteindelijk zoek raakte maar samen met haar ontmoeting met de liefde van haar leven weer boven kwam. Officieel noem ik Sarah, maar iedereen zegt ‘Saar’. Een ketting met die naam had ik nog niet. Ik heb er wel al eentje met de naam van kinderen. Dus nu was het eens mijn beurt, want mama denkt ook eens aan zichzelf. Ah ja daar gaat kwasi meer dan 50% van mijn blog over. Ik combineer dit graag met een kortere minimalistische ketting zoals dit sterretje bijvoorbeeld.

Mooie juwelen willen daarom niet altijd zeggen dure juwelen. Ik ben blij met mijn aankoopjes. Tijdloos en elegant en ze combineren zo wat bij alles.

Je kan bij Lucardi Juwelier  terecht voor heel wat fijne juweeltjes aan een leuk prijsje. Handig als je een cadeautip nodig hebt. Het kan zelfs als cadeautje ingepakt worden.

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Sofie maart 29, 2018 at 9:35 am

  Leuk hé, ik zit nog in keuzestress 😉

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!